Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Na én már meg vagyok nyugodva. Megrendeltem a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky Limited Edition-t. Suli kezdésre meg is kapom.
Már ha az álmokról van szó. Amikor még nem jelent meg a SoC akkor egyszer lefeküdtem és nem tudtam elaludni és még féltem is ( :? ) mert állandóan beugrott a 4-es blokk. Kb. úgy mint a Trailer videókban. Csak ilyen másodperce de ilyen fekete volt a háttér és csak a kémény ugrott be. Aztán jött az hogy: "Humanity is corrupt. Mankind must be controlled." :lol: Na jó ez nem volt de úgy ugrott be a kép mint ebben a befejezésben.
Hát már nekem is megkéne rendelnem, de van még 24 napom. Még meg se jelent de már elfogy :? , akkor írnák, hogy XY példányban lesz elérhető, és úgy számolnék..
Elég szar ügy. :? Amúgy meg ez olyan izé hogy csak az orosz verzióba lesz minden jó. Most megrendelném azt is de nem lehet választani hogy angol vagy hogy milyen legyen a telepítés. Tényleg valakinek nincsen orosz haverja mert az megkérdezhetné hogy lehet-e nyelvet váltani a telepítésnél vagy automatikusan orosz. :idea: