Infok

hát. ha nagyon szerencsés vagy kifoghatsz egyet ennyiért ph! aprón, de nem akarlak hamis reményekbe ringatni. 5-6000ft-tal drágább lesz szerintem.

Na én már meg vagyok nyugodva. Megrendeltem a S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky Limited Edition-t. Suli kezdésre meg is kapom. :D

Már ha az álmokról van szó. Amikor még nem jelent meg a SoC akkor egyszer lefeküdtem és nem tudtam elaludni és még féltem is ( :? ) mert állandóan beugrott a 4-es blokk. Kb. úgy mint a Trailer videókban. Csak ilyen másodperce de ilyen fekete volt a háttér és csak a kémény ugrott be. Aztán jött az hogy: "Humanity is corrupt. Mankind must be controlled." :lol: Na jó ez nem volt de úgy ugrott be a kép mint ebben a befejezésben.

Hát már nekem is megkéne rendelnem, de van még 24 napom. Még meg se jelent de már elfogy :? , akkor írnák, hogy XY példányban lesz elérhető, és úgy számolnék..

Lenne egy kérdésem. Hova tűnt a 288 oldalas novella a Limited Edition-ból?! :cry: Nincs fent a hivatalos oldalon hogy benne lesz. lol2 :cry:

már sokszor leírták azt hogy a novella meg ilyen extra(pl: póló matrica.... ) az csak az orosz kiadásban lessz (sajnos )

gondolom valami térkép meg bónusz cd.. meg még valami apróság

Jah és a game.co.uk-n miért 2008.09.05. van a megjelenéshez írva?? :? Tehát még 30 NAP!

Vágom, hogy akkor jön.. De eddig az volt odaírva, aztán kijavították Szeptember 5.-re!

Elég szar ügy. :? Amúgy meg ez olyan izé hogy csak az orosz verzióba lesz minden jó. :cry: Most megrendelném azt is de nem lehet választani hogy angol vagy hogy milyen legyen a telepítés. Tényleg valakinek nincsen orosz haverja mert az megkérdezhetné hogy lehet-e nyelvet váltani a telepítésnél vagy automatikusan orosz. :idea:

Sztem igen, orosz, és amúgysem nagyon szállítanak ide a mi kicsiny országunkba! :x

Vissza
Top Alul