Infok

Én is így voltam a vadászpuska kérdéssel, aztán felraktam az OL-modot, és ott bennevolt :roll: Ahhozképest nem vittem végig az OL-moddal.. :?

Bocs, de ezt lekellett írni, StotheG kedvéért.. :oops:

Nyugi megvesszük a game.co.uk-s változatot, oroszországból úgyse szállítanak ide, már én is néztem az ozon.ru oldalon.. Ha mégis kéne utána orosz meg miegymás, akkor én ebay max..

ez elég elkeserítő, hogy ennyire nem küldenek , még a Kárpát-medencébe se ahol azért van pár szláv horda.... lehet írok forumukra, hogy mi ez a hatalmas elhanagolás :lol:

Neem csak annak, akinek van legalább 48 hozzászólása :wink: :D

lol hogy kérded!
Tegnapelőtt azt álmodtam hogy apám vett nekem egy SoC-t és egy CS-t boltiban, de egyik sem volt CE, viszont volt hozzá bazinagy térkép.
Néha olyan kockának érzem magam...

én kb 1 hete álmodtam azt, hogy ülök az új gép előtt és tolom a CS-t a mocsár pályán és örültem magamnak, hogy milyen jó ez a játék :lol: azt hiszem itt kezdődik az alázat egy játék felé..., vagy az enyhe fanatizmus :lol:

szerintem már megint eltértetek a tárgytól.... szerintem aki álmábann is játékokkal foglalatoskodik annak már baja lehet, biztos nnagyon várjátok már a megjelenést de ennyire ? (haver mesélte hogy van 1 gyerök aztán egész nap a gép előtt ült wow-ozott és esete a játékkal álmodott..... lol )

Belőlem ne induljatok ki én híresen nagy ökörségeket álmodok, egyszer hangosan meséltem el haveroknak és fél hegyalja camping rajtam röhögött, de legalább kaptam csomó piát ingyen :)

Meg én egyébként is sokat játszok, az lenne rendellenes ha néha nem álmodnék játékkal.
De akkor off OFF.

Szerk.: hopsz szűri a csúnya szavakat :D

Vissza
Top Alul