Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nyugi megvesszük a game.co.uk-s változatot, oroszországból úgyse szállítanak ide, már én is néztem az ozon.ru oldalon.. Ha mégis kéne utána orosz meg miegymás, akkor én ebay max..
ez elég elkeserítő, hogy ennyire nem küldenek , még a Kárpát-medencébe se ahol azért van pár szláv horda.... lehet írok forumukra, hogy mi ez a hatalmas elhanagolás :lol:
lol hogy kérded!
Tegnapelőtt azt álmodtam hogy apám vett nekem egy SoC-t és egy CS-t boltiban, de egyik sem volt CE, viszont volt hozzá bazinagy térkép.
Néha olyan kockának érzem magam...
én kb 1 hete álmodtam azt, hogy ülök az új gép előtt és tolom a CS-t a mocsár pályán és örültem magamnak, hogy milyen jó ez a játék :lol: azt hiszem itt kezdődik az alázat egy játék felé..., vagy az enyhe fanatizmus :lol:
szerintem már megint eltértetek a tárgytól.... szerintem aki álmábann is játékokkal foglalatoskodik annak már baja lehet, biztos nnagyon várjátok már a megjelenést de ennyire ? (haver mesélte hogy van 1 gyerök aztán egész nap a gép előtt ült wow-ozott és esete a játékkal álmodott..... lol )
Belőlem ne induljatok ki én híresen nagy ökörségeket álmodok, egyszer hangosan meséltem el haveroknak és fél hegyalja camping rajtam röhögött, de legalább kaptam csomó piát ingyen
Meg én egyébként is sokat játszok, az lenne rendellenes ha néha nem álmodnék játékkal.
De akkor off OFF.