Kimmuriel
New Member
THX dezodor! meghajol Most aztán igazán beindul a nyálcsorgatás! taps1 Még több mézet a madzagra! pattog1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
TakiHUN":2ywpgxny mondta:Nem rossz...az ablakon besütős cucc szerintem ráver a hl2 HDR-ére(élethűbb...hl2-es nagyon messze áll ettől)
De:
-a pálya nem feltétlenűl nagy....csak ködös!
-ahogy látom a fegyverek szórása még míndíg gány
-remélem a szép grafics nem megy a teljesítmény rovására...értem én:
pl nekem nem lesz ilyen über a grafika, de ha nem optimalizálnak rendesen akkor a sima SoC-os graficstó is elbúcsuzhatok... :?
Más:
idegesített hogy sötét a muvi+állandóan kalimpált a fazon, aki mellesleg csíttel tolta és elég bénán...ráadásúl nem volt rajta ruha, és ha jól látom még mindíg marked one pulcsis képe van bent![]()
pYura":372diwm6 mondta:Reklámozni/népszerűsíteni akkor sem elbénázott videokkal kéne lol2
widra":x08j0ily mondta:pYura":x08j0ily mondta:Reklámozni/népszerűsíteni akkor sem elbénázott videokkal kéne lol2
Namost ebben mi az elbénázott? Mert ez nem egy hivatalos cucc, persze tudom anton dumál róla, de egy videó alapján amit kamerával vettek fel már ne hamarkodjuk el a vélemény alkotást nem de?!
a minimum gépigényt felejtsük el mert kipróbáltam a p4es 2.4 esemmel, és 600x480 ban nemvolt sky effektTibi":27k82z1m mondta:dezodor":27k82z1m mondta:ja biztos tibi vágta össsze miközben installálta a kodekeket))))
Igen, csakis, méghozzá paintben![]()
![]()
.
EDIT: Elvileg a gépigény minimum megmarad...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.