Infok

mert béta, és a meglévő pályákat nem engedi átalakítani, és nincs benne szinte semmi :(

plusz: nálam el se indul :D kilép mint ahogy azt kell :F

dezodor":39268qz9 mondta:
van pripyat-ban is... a modell bennevan a játékban, csak be kell rakni máshova is...

De a pripjatyi el van dőlve, nekem álló kell :cry: :P :D :D .

Tényleg Deadcity volt körbe a Yantaros pálya? O_O Azt hittem, hogy csak azért volt körbe épület, mert úgy jobban néz ki, mintha valami lápos izét raktak volna oda <:D> .

haron nekem azt mondta ... és mivel ő csinálta a deadcity pályát is, én elhiszem neki :) ... amúgy van álló szobor is, csak nem használja a játék...

hja... annyit tudunk, hogy lesz 1 új városka, pripyatot földalatt járjuk be, meg lesz több erdős rész, meg mocsár... plusz a red forest mostmár tényleg erdős lesz, nem olyan pici mint a radaros pályán... meg 1-2 pályát áthegesztenek...

hja... kb annyira nagy a titok, mint a E3 előtt... állítólag a bemutató pálya, ami a swamp lesz... kb 2x akkora lesz mint az escape pálya... kis szigetekkel, hidacskákkal, sás, nádas... stb. alig várom :F

én meg azt várom hogy valaki tegye fel valahova azt a pályát mi meg töltsük lefele (de inkább nem mert akkor később jelenik meg a lopás miatt) :)

Két új kép :!: :!: :!:

http://www.stalker-game.com/en/?page=screens

Swamp
xr_cs_screen_02_1024w.jpg

xr_cs_screen_01_1024w.jpg

eljen eljen eljen

Pazar! Ez sokkal jobb, mint volt, remélem nincs benne sok photoshop munka :D

Pff ez nagyon ottlessz a szeren.
És így még 1 dolgot megtudhattok...
Gépígény-> csillagos ég <- :( :!: :!: :|

Pusztán abból kiindulva, hogy a játék alapjaiban ugyanaz marad, sztem a gépigények sem mozdulnak el nagyon. Legalábbis remélem...

Vissza
Top Alul