Infok

Nos végre lejött és sikerült megnézni, ami tetszett:

A pálya tényleg óriási lett. Ahonnan a videó készült, egyik oldalról se lehetett látni a pálya határait, még távcsővel se. Az ég textúrája baromi jó lett, sokkal realisztikusabban néz ki mint a SoC-ban. A napfény is sokat dobott a szabadkamerás résznél, amikor besütött az ablakon. A vizet se hagyták úgy ahogy volt, lehetőleg mostmár nem a HL2-ből lesz a textúra és nem fognak érte vergődni, hogy "lopott" :D . Az NPC-k mozgása is át van dolgozva, szóval amit mondtam a szanatóriumos videónál, hogy jól kidolgozták a mozgást, valaki meg egyből rávágta, hogy csak script, nem lehet az :P . Az különdíjas volt, amikor a "Szerezd meg a tornyot!" küldetésnél guggolva mentek át a hídon, feltűnést nem keltve eljen .
Érdeks módon nem találtam olyat, ami nem tetszett volna, talán ha többször végignéztem, de lehet hogy akkor se (bár nem is hiányolm :D ).

A "szánsájn in dö háusz" is ritka csinoskára sikeredett! Hmm, most kezdem átérezni igazán azok fájdalmát, akik a SoC első bejelentése óta tűkön ülve várták a játékot éveken keresztül... Ebből kimaradtam, csak a megjelenés után akadt az utamba a játék, és baromira megtetszett. Viszont most már alig bírom ki a Clear Sky megjelenéséig, pedig ittvan a SoC, hogy kicsit enyhítse a várakozást! Ha pénz áll a házhoz, lehet, hogy előveszek egy borítékot, ráírom hogy "S.T.A.L.K.E.R. - Clear Sky", rakok bele 10 ropit, és félreteszem, hogyha majd kijön a game, akkor azonnal rohanhassak megvenni! fogatlan

Nem rossz...az ablakon besütős cucc szerintem ráver a hl2 HDR-ére(élethűbb...hl2-es nagyon messze áll ettől)
De:
-a pálya nem feltétlenűl nagy....csak ködös!
-ahogy látom a fegyverek szórása még míndíg gány
-remélem a szép grafics nem megy a teljesítmény rovására...értem én:
pl nekem nem lesz ilyen über a grafika, de ha nem optimalizálnak rendesen akkor a sima SoC-os graficstó is elbúcsuzhatok... :?

Más:
idegesített hogy sötét a muvi+állandóan kalimpált a fazon, aki mellesleg csíttel tolta és elég bénán...ráadásúl nem volt rajta ruha, és ha jól látom még mindíg marked one pulcsis képe van bent :D

hja, azokat majd kijavítják, az csak 2mp kb... gondolom előbb a jácchatóságokt akarják belőni... bár ezen még csak az új pálya és szebb grafika látszik, a többi majd szntem a végére marad. jó lenne 1 normális videó már :D

TakiHUN":2ywpgxny mondta:
Nem rossz...az ablakon besütős cucc szerintem ráver a hl2 HDR-ére(élethűbb...hl2-es nagyon messze áll ettől)
De:
-a pálya nem feltétlenűl nagy....csak ködös!
-ahogy látom a fegyverek szórása még míndíg gány
-remélem a szép grafics nem megy a teljesítmény rovására...értem én:
pl nekem nem lesz ilyen über a grafika, de ha nem optimalizálnak rendesen akkor a sima SoC-os graficstó is elbúcsuzhatok... :?

Más:
idegesített hogy sötét a muvi+állandóan kalimpált a fazon, aki mellesleg csíttel tolta és elég bénán...ráadásúl nem volt rajta ruha, és ha jól látom még mindíg marked one pulcsis képe van bent :D

Vazze ez csak szőrszálhasogatás, szerinted a Work in Progress Mit jelent
!!!Ja meg egy demonstráció közben nem az a lényeg, hogy good moood on hanem az, persze ha érted mit magyaráz, hanem azt amit technológiai szempontból végigvittek... lol2

Reklámozni/népszerűsíteni akkor sem elbénázott videokkal kéne lol2

pYura":372diwm6 mondta:

Namost ebben mi az elbénázott? Mert ez nem egy hivatalos cucc, persze tudom anton dumál róla, de egy videó alapján amit kamerával vettek fel már ne hamarkodjuk el a vélemény alkotást nem de?!

ha kiadnának egy szart(vagyis azt ami hátul jön ki :D) és ráírnák hogy stalker még az is jó lenne. :D:D

Nevetségesek vagytok erre nem tudok most mit írni, én ís letudom írni, hogy szar akráhágyszor

én csak attól tartok, hogy most meg lépten-nyomon olyan küldik lesznek, hogy "segíts elfoglalni ezt meg azt" és mint a vadkanos dolog a videoban, hogy "tisztítsd meg az utat a srácoknak"... persze jó ez meg minden, csak ez is könnyen elcsépelté vállhat. jó lenne ha inkább olyan dolgokat tennének bele hogy szerezz meg ezt-azt és pl. dumáláson vagy talált iratokon/pendriveon keresztül lehetne rájönni, hogy az a vlm hol van.
nemtom miért, de valahogy unalmasak már az "irányított" küldik...

Csak annyi, hogy ezt a mission-t csak a GCre csinálták hogy demonstrálhassák a dolgokat, nem azt mondták, hogy majd csak hentelni kell :lol: ,majd ha kijön valami rendes cucc majd abból lehet következtetni ja meg a gámából :D

widra":x08j0ily mondta:
pYura":x08j0ily mondta:

Namost ebben mi az elbénázott? Mert ez nem egy hivatalos cucc, persze tudom anton dumál róla, de egy videó alapján amit kamerával vettek fel már ne hamarkodjuk el a vélemény alkotást nem de?!

Lehet, hogy nem ugyanarról a videoról beszélünk, de volt egy ami nem kézikamerás volt; na azt kár volt kiadni.

Tibi":27k82z1m mondta:
dezodor":27k82z1m mondta:
ja biztos tibi vágta össsze miközben installálta a kodekeket :)))))

Igen, csakis, méghozzá paintben :D :D :D .

EDIT: Elvileg a gépigény minimum megmarad...
a minimum gépigényt felejtsük el mert kipróbáltam a p4es 2.4 esemmel, és 600x480 ban nemvolt sky effekt:P+15fps
ugyhogy asszem ezt nemlehet komolyanvenni, de személyes tapasztalatom, hogy a minimum gépigények nem túl reálisak.S de azért a remény hal meg utoljára, és Jean Claud van Dame még él.P :D

Vissza
Top Alul