Igyunk !

Havernál voltam ma , és előszedett valami tokai édes (nem aszu volt)) bor-t . lényeg az , hogy 1999-es évjárat volt , és piszok finom volt , asszem eddig ez volt a legjobb bor amit ittam :).

a haverok kitaláltak egy fain koktélt... miután hogy legyen valami neve hirtelenségiben Balck rosis lett a neve miután a kis maszek bandájuk neve Red Rosis...
na de mind 1 a lényeg:
3dlc Fanta vagy akármilyen narancsüdítő
1dlc Vörösbor
1/0,5dlc Kevert(rövid) értelem szerűen ha 1 deci akkor erősebb a hatás... de nagyon jó cucc! és jó ízű így a csajoknak bátran ajánlható... egyetlen gond felénk a borsos ára... de az hogy nem kell több 2(lány)-5(fiúnál max)nél kárpótol mindenért! ez értetendő hogy jó kedvű akar lenni és nem hullarészeg...

Pang a topic.Csóró sorstársaimnak mondanám, hogy hogyan kell bebaszni 500, azaz 500 forintból, úgy, hogy még finom is legyen a pia, amit iszol.Veszel 2 l vörös kannást, meg 100-ft-s kólát.Összekevered úgy, hogy olyan 70-60(ízlés szerint) % borm legyen benne, de tudjáto mi bene a meglepő?A kóla külön szar, a kannás se jó, de mégis összekeverve olyan íze van, mint valami nem tudom milyen uccos boroskólának.Ja és megvan 500-ból és a lányok sem vetik meg, ha nem a koccintósos palackban nyújtod feléjük. :)

Életemben kb. kétszer ittam kannás bort, a második alkalom pont ma volt, amikor egy kegyetlen ismerősöm "Nézd, hoztam ilyen sz@rt, kóstoljuk meg" felkonferálással megajándékozott egy flakon "Pincés bor"-ral. Gondolom poénból tette, mert két korty után sugárban ömlött ki a gyomortartalmunk, ilyen förtelmes, ihatatlan, kegyetlen, halízű szerencsétlenséget még soha nem tapasztaltam :D

Én feszt kannásat iszok mikor a koliban vagyok. Tanultam egy jó módszert. Kivis üdítőitallal összekeverni. Nem rossz ízű, és még itatja is magát. A legtöbb alkalommal ilyen keveréket iszom, csak két pia van amit tisztán iszok: A Vodka és a Whiskey. Minden más keverve.
Reni: Magában télleg szar a kannás, de keverve valami édes itallal nagyon jó. Az a faja hogy Gyarmaton ahol kolis vagyok ott olcsó. 2 liter kannás 200 forint. Ha jó helyen veszi az ember. A kivis üdítő meg 200 ismét. Így 400 forintból pfúúúú.......Olyan szinten kiüti magát az ember hogy az csoda.

Én amúgy Martinit, likőröket meg ilyen asszonypiákat kedvelek ám :D Ezek azok, amikből meg tudok inni minimális mennyiséget anélkül, hogy eszméletem veszteném.

[b]zombimorzsi[/b]
Nem tudom, nekem nincsen bajom tőle, bár az ismerősök néha rinyálnak másnap. :)

Idevág, remélem még nem volt :D
<object width="420" height="315"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/FWATkXK9V-Y?version=3&amp;hl=hu_HU&amp;rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/FWATkXK9V-Y?version=3&amp;hl=hu_HU&amp;rel=0" type="application/x-shockwave-flash" width="420" height="315" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object>

A kannásborok baja, hogy sokkal másnaposabban fogja magát érezni a fogyasztója, már viszonylag
kis mennyiség elfogyasztása után is. Hosszútávon pedig jobban károsítja a májat, vesét, gyomrot, stb.
mint a minõségi (valódi) bor.
Ha valakit komolyabban érdekel, tessék utána olvasni, hogy mit tett a a magyar parasztság egy részével
a nova (noha) szõllõbõl készült bor.

érdekes, hogy bornál az olcsóbbat keresitek és próbáljátok ihatóvá varázsolni míg sörnél a minőségre mész Scarecrow

szerintem a "márkátlan" sörök is nagyon finomak, én iszok mindenfélét, ha az éjjelnappaliban 100forintos lejárós szlovák sör van akkor olyat :D szerintem a bor nem vedelésre való nemúgy mint a sör :D

Vissza
Top Alul