Igyunk !

de jó , hogy már 2 helyen is megtalálható ez a videó, meg faszbookon is vagy 15 helyen :D

Egy régi ismerős régi reklámja :D
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/qbyprGdr-qE?fs=1&hl=hu_HU"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/qbyprGdr-qE?fs=1&hl=hu_HU" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Hát nézd, a páleszből a boltinak körömlakklemosó íze van, a háziból meg nem sokat ad a család, míg a bolti vodkának , legalábbis az olcsóbbnak az olcsóbbnak is egyszerűen nincs íze.A drágábbhoz még nem volt szerencsém. :)
Amúgy szerintem az a sztereotípia az oka, miszerint a vodkától jobban be lehet kúrni, mint a pálesztől, de ez baromság, az alkoholtartalomtól függ, nem attól, hogy miből van főzve.
De az is lehet, hogy bizonyos körökben páleszt inni tirpákságnak minősül.Sőt szinte biztos.

Én azt mondom, hogy nem minőség, hanem mennyiség, és költséghatékonyság, akármilyen nehezen is csúszik le az első korty, a második már könnyebben fog. :)

hat fiacskam ezert fogsz majd megvakulni eccer :D mennyiseg es koltseghatekonysag :P vegyel ablaklemosot es minden meglesz oldva

Ebbe csak kössön, 14 vagy 15 évesen csak pofán verném a kölykömet ha ilyen "szép" monológokat írna a röviditalokról...

Semmi közünk hozzá ki mit csinál, véleményt írni egy dolog és megint más kioktatni valakit. Majd rájön később, hogy hülyeség volt csak azért megvenni azt a piát mert olcsó. Akkor inkább veszek sört az mindig jól esik, és nem feltétlenül akkor kell inni amikor be akarsz rúgni hanem csak az íze kedvéért egy felest ha megkívánod persze ez nem azt jelenti, hogy minden órában egy feles. Néha a vasárnapi ebéd előtt egy feles házi pálinka aperitifként nagyon is egészséges és jóleső. Én igazából nagyon sörös vagyok de ha töményről van szó akkor általában igen én is a vodkát veszem. De a pálinka tény, hogy sokkal jobb bármelyik másik szeszes italnál. :) És a fenébe is ez hungarikum! :D Talán ez az egy ami még a miénk.

Sajnos a minõségi röviditalok drágák(borból és sörbõl lehet olcsót és jót találni).
De ha valaki berúgni akar, akkor úgyis a kisebb ellenálás felé fog haladni.
A mai 14-15 évesek isznak(tisztelet a kivételnek), ahogy 14-15 éves lányok aktív nemi életet élnek, stb.
A mi tanácsaink meg keveset érnek a mai fiataloknak, mert álltalában lebeszélésrõl szól, azt meg ki szereti?

KönigsTiger és Pr0D1G7 ennyi erővel abba is bele lehet kötni, aki nem iszik, mert el bírja viselni ezt a szörnyű világot teljes tudati tisztaságban.És Zsilinnek adok igazat, ez a világ változik, ha nem tetszik, akkor tegyél ellene.Szerencse, hogy nem vagyok a kölyköd Pr0D1G7, nem bírnék elviselni ilyen konzervatív hozzáállást mindenhez. :)
Az mondjuk más téma, hogy a szülők mit sem tudnak az ilyn téren folytatott tevékenységemről, de szerintem ez az élet rendje.
Az életkor jelentősége pedig a mai világban kezd elmosódni, inkább az számít, hogy mire vagy képes, mit akarsz, és, mennyi pénzed van.Tegyük fel, ha lenne pénzem, akkor biztos nem olcsó piákat vennék.
Visszatérve az elejéhez szerintem az embernek kell egy kis kikapcsolódás, valaki drogos, valaki alkesz, valaki örömet lel a mozgásban, valaki egy kép szépségében, valaki meg örül, hogy él.Ahány ember annyi szokás.Modjuk lehet kombinálni a dolgokat, például egy színdarabba is jobban bele lehet merülni kéd deci után, de valaki szerint elrontja az élményt, ismétlem ahány ember annyi szokás.

Scare az elo pelda erre :D h nem szeretik. sosem ertettem h mi a jo benne h atomreszegre iszod magad, ha par sor az oke vagy vmi keves de utos dolog, kell a tarsasag miatt. dehogy masnap reggel a nyirobe ebredj gyomormosas, es egyeb incsiklando dolgok utan :D a 14-15 az meg.... mar 13 eves lanyok fogyasztanak alkoholt szep mennyisegbe mert hat az meno... de hova jutunk ha eza meno meg az h egyik szem sir a masik meg mar kivan vajva mert zavarta a hajat.

ő isten nem igaz hogy nem tudsz ékezettel írni... majdnem nehezebb mint a rovás írás...

ami az italozást illet: ahány ember annyi szokás elmélettel egyet értek csillaggal.
ami a káros mennyiséget hát ott nem tom, nekem is kell időnként hogy igyak annyit hogy nem tudok járni... de csak akkor ha tényleg úgy érzem hogy a gondok agyon nyomnak, és akkor a tudatmódosított állapotban elfelejtem a gondjaim, és arra az estére szabadnak érzem magam... feltéve ha még tudok járni :D
Másrészt mondtátok hogy 13-15 évesek a legnagyobb alkoholisták, ezt tisztelettel vitatnám...
a legnagyobbak a korosztályom: 16-18
a 12-16 os pláza picsák és diszkós idióták akik drogoznak és isznak..
Én kérem szépen csak iszok de nem járok diszkóba... igazából még 1ben se jártam... enekem akkoriban se kedvem se időm nem volt... bár utóbbi talán lett volna.
Na a lényeg amit ebből ki szeretnék hozni, hogy szerintem nem gáz ha egy mai 15 de inkább 16-18 as emberke legyen lány legyen fiú havonta pár pohár alkoholt megiszik. Én így teszek és nem vagyok alkoholista ennyi kell hogy jól érezd magad legalább 1 hónapban 1x.
aztán ott van a lerészegedés témája az is belefér 1x 2x egy évben de nem kell minden ivászatnál bejátszani.
Ez szerintem egy egészséges gondolkodás de szóljatok ha abnormális...

Prodigy szavaival elve "pofan vernem a kolykomet", ma mar ugy nez ki nincs meg az h korhatar. az ekezettel meg hagyjal bekibe :D lusta vok atallitani a billt xD 1-2 alkalommal jol van persze lehet 1-2 alkalommal sajat szuletesnapodon es baratnod/baratod szuletesnapjan esetleg szilveszterkor bar akkor a tuzijatek miatt nem ajanlott :D de ha havonta, esetleg 2 hetente de ahogy nalunk volt HETENTE! oanra ittak magukat penteken h hetfon meg masnaposak voltak, a masik a drog jo hogy felhoztad, masik kis fasza tudatmodosito szer. de legyunk johiszemuek es mondjuk azt h nem a gyerekek a hibasok. vegyuk azt h a felnottek, kezdjuk ott h KI ADJA EL NEKIK??? mert TILOS all az osszes boltba a 18 alattiakat kiszolgalni szeszes itallal dohanyaruval. azabaj h megint oan temahoz jutunk amivel az egesz vilag kuzd :D ez nem csak magyarba figyelheto meg, szinte egesz europa ezzel kuzd most, magyarba mint irtad leakarod magadrol venni a terhet,stresszet, fogadjuk el ezt. de vannak helyek ahol TRENDbol isznak -.- es msot zarnam mondandomat mert szamot kell valtani :D

csoporttársaim a múlt héten 3x voltak bulizni, mind a 3x seggrészegre itták magukat, volta olyan akit a buliba el se tudtak vinni , mer alapozás közben már gém óver vót :). Viszont nem értem őket , honnan van ennyi pénzük nekik "szórakozása".... :D ?

Scarecrow..., egy költő veszett el benned !
Teljes mértékben igazad van. Én is szoktam inni de jó ha 1 hónapba 1-szer, mert hát az elég sok pénzbe és agysejtbe kerül.

Ivászatról annyit hogy tegnap esett meg a dolog, miszerint ittam egy sört meg két felest. Majd kimentem a teraszra rágyújtani. És ekkor valami megmagyarázhatatlan okból(najó, pont azt hallgattam) elkezdtem a Waka-Wakára táncolni. Majd mikor vége lett levettem a fülest és annyit hallottam hogy az egyik ház felől tapsot hallok. Ma meg megyek fel a boltba és találkozok a ház egyik lakójával aki amint meglátott röhögésben tört ki. Ennyi az én piás sztorim.

Gyerekek, saját tapasztalatból tudom, hogy részegen a legjobb külföldit játszani! :)
Valami istentelen nagy poén, amikor hazafele héven fűzögetsz valami hasonló állapotban lévő csajokat, és teljes mértékben tolerálják a fiktív ukránságodat, ami az akcentusban, a szegényes szókincsben, meg az erős gesztikulálásban nyilvánul meg, meg abban, hogy ha haverod cseszeget, akkor oroszul ugatod le a fejét.És a legjobb az, hogy még a kaller is beveszi. :D
Mondjuk ez már volt pár hete, de akkor is jó megosztani másokkal az élményt.

Vissza
Top Alul