Igyunk !

ilyen izét , hol lehet eggyáltalán kapni és mennyiért :D ?

az egesz csomagnak??? nekem a metroba kaphato vattacukorra emlekeztet a csomagolasa. egyebkent meg ha inni akarsz ugy h ne bukjal le akkor ajanlom a mentalikort, viszonylag nagy alkoholtartalom es fogkremre hasonlito illat. szoval ha vki bemegy a szobaba rafoghatod h extraeros fogkremet hasznalsz mert budos a szad

Csináltam citromos söröt. Hozzávalók: 1 üveg (0,5l) jobb minőségű sör,keményen lehűtve, 1 citrom kifacsart leve (jó alaposan facsarjátok ki,a gyümölcshús maradványai és a magok rész kiszűrhetők,de ez mondjuk ízlés kérdése, Cukor vagy édesítőszer ízlés szerinti mennyiségben.
Az elkészítés menete egyszerű, a hab nélküli kiöntött sörbe adagoljátok be a szűrt avagy szűretlen citromlét(nagyobb méretű limonádés kancsóban),majd folyamatosan kevergessétek össze az édesítőszerrel,vagy cukrot adagoljatok hozzá.
Szerintem olcsóbb,mint a boltban kapható,előre kimódolt citromos sörök,ráadásul biztosan eredeti alapanyagokból készült,leszámítva,ha édesítőanyaggal kezeltétek.
Elkészítés után gyorsan be kell puszilni,senkinek ne adjatok,mert ez -mint mondtam-kísérleti ital,és másokra nézve nem vállalható a felelősség!

sztem meg mostis lehet kapni bar nem vettem mar vagy 4 eve, malatasort. es abbol volt citromos fajta is. az nagyonfinom vot :D asszem grobyba lehetett kapni nemtommar.

Zini":r7v6c65e mondta:
igyunk Citromos Gössert :D

azzal vasárnap megszívta haver.... vettünk olyat is mer megkóstolta mer nem ivott még... nem tecett neki :lol:

inkább frissen csapolt sopronit kell inni az alattunk lévő sörözöből annál nincs jobb :D aki má
st mond az hazudik :)

Békafüttyben Aranyfácán van :D. Az is frissen csapolt nagyon jól esik nagy melegben meg persze érettségi írásbelik meg szóbeli után jól esett egy két korsó :D

khm.... nos igen ezta szamot es a jeg dupla viszkivelt vegigenekelve(inkabb ordibalva) vegigmenni Szentendre foutcajan 13 evesen :D mikmegnem tortentek :D a kuva japan turistak meg csak neztek.

Az meg milyen, mi meg mikor be voltunk rúgva a koleszos haverokkal akkor meg a parkban a kaviccsal dobáltuk egymást, a szobrokra felmásztunk, a bokorba vezényszóra beugrottunk, bunyóztunk, rohangáltunk, röhögtünk meg minden. Visszaértünk a koleszba a tanárbá azonnal: Fiacskám! Az italozást nem várom el tőled! Este meg töltöttem egy jó erős bagót és az ablakban elszívtuk.

Na akkor igyunk! :lol:

keverdafroccsot.jpg

249-ft-ért :d én itt kannás bor illatot érzek , és vannak olyan állatk akik megveszik ?

Vissza
Top Alul