Igyunk !

"jó drága minőségi sör" Hát nekem 300 ft még nemdrága mikor van 600-700ft is sör jah és az csak 3.3 dl :P

Hát mi mással keverné az ember a narancslevet?Amúgy néha mvan olyan, hogy nagyon kívánom a vodka "ízét", veletek is volt már így valamilyen piával?Velem az a baj,hogy sörből csak a kőbányai ízlik, rövidből meg csak a vodka.Amúgy a Lidl-ben lehet kapni valami tinto vino nevezetű bort fillérekért, és nagyon jó.

na erre nem írok semmit , vagyis igen , pont ezt a tipikus magyar reakciót vártam , hogy sajnáltatod magad..... már bocs ,de én poénnak szántam...

én a lidl ben egyszer kenyérbe sült patkányt is találtam, kurva szar volt az íze... nem vicc
én meg a vodkát nem tom miért, de csak tisztán szeretem, egy ideig naracsos ücsivel, de utána már csak tisztán feles pohárból.

kösz jim ennyit az emberi megértésről... fogatlan XD XD

A patkány az derék.A vodkát meg csak akkor keverem, amikor ilyen szar esős idő van.Nem tudom ilyenkor jobban kívánom a narancsot is.

én meg utálom a vodkát , szilveszterkor ittunk eredeti orosz akármit... a nevét ne kérdezzétek mer ciril betűvel volt az üvegre írva. Az ilyen kevert dolgokról meg annyi a véleményem , hogy pl: whisky+ kóla , a kólát nem rontom el a whisky-vel , a whisky-t meg a kólával :)

A szövege idevaló :D:D
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/VhQxxl0_yEY&hl=hu_HU&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/VhQxxl0_yEY&hl=hu_HU&fs=1&color1=0x5d1719&color2=0xcd311b" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

A vodkát paradicsomlével érdemes kipróbálni, vagyis Bloody Mary. Sóval, borssal az igazi.

Bizony! Csakis és kizárólag,azonban a jégkockát se felejtsd ki belőle! Szerintem úgy az igazi!

Nem vagyok én kulák :D. CSak inkább sört vettem a moszter helyett :D. Mert ha zais 300 meg ez is inkább a sör:D.

300 ért Radebergert meg az örök favorit Pilsner Urqelle-t. :)

A Bloody Maryhez jó a paradicsomsűrítmény is, vagy érdemesebb kisajtolni valamivel a paradicsomból?
És melyik vodkát ajánlja hozzá a nagyközönség?

Sûrítmény semmi esetre sem, csakis pardicsomlé, vagyis az ital sima állagát ne veszélyeztesse.
Valódi vodka (nem hígított tisztaszesz aromával). Adnék tippeket, de mindenki döntse el, melyik
fajta ízlik neki. Természetesen jól lehûtve, ahogy Zombimorzsi is rámutatott a jégkockára.
Só, bors ízlés szerint, persze el is hagyható.
A keverési arányt tapasztalatom szerint a legjobb a saját kedvünk szerint kialakítani, kezdetnek
mondjuk 70-30 arány.

Most néztem a tacskó ujságban h a sörök le vanank árazva :D. Szeretem mikor vb meg eb van :D.

A vébéről annyit hogy szerintem kár volt Dél-Afrikába tenni, nem én vagyok az egyetlen aki azt mondja lenémítva fogja nézni: az a zúgás mikor fújják azokat a vackokat a halálba tud idegesíteni...

Vissza
Top Alul