Igyunk !

hát igen így jár az ember hanem az ajtón akar kimenni XD

ÍÍ igaz is de szeretek nagyapámékkal bepálinkázni :D Az öreg nagyon nagy karakter főleg ha bevan rúgva. Birom nállunk ezt a karácsonyi csoportos rokonsági berugást :D
A szilveszter pedig még passz. Úgy néz ki felmegyünk Pestre bár nekem nem sok kedvem van mert utálom azt a várost (elnézést esetleges pesti olvasóktól) szóval inkább maradnék Szegeden de ki tudja még mi lesz, az utazás költségesebb...

ú pálinkáról ne is... mostanában úgy ráfüggtem a pálinkára, hogy csak na! :D Jó nem olyan vészesen de ha elmegyünk iszogatni akkor szinte mindig pálinka. Most így a hidegben a forralt vor megy nagyon de azért nem vagyok annyira oda bár az tény, hogy jól esik a hidegben.

Csata,a győztes ihat :D
battleg.gif

Mi voltunk a héten csoporttársakkal. Söröztünk egy jót az Astorián, majd egy picit vodkáztunk a Barossnál. :D
(Meg benéztünk a földrajzos felezőre, de nem adta a buli a hangulatot úgyhogy 5 perc után léptünk is.)

Én tegnap , megittmegittam 2 deci vodkát, de nekem már az is sok volt. :)
A haverjaim "kicsikét többet ittak, nekem kelett az egyiket felrakni a hévre.
Elég vicces volt, meg azért jólesett egy kis kikapcsolódás.

tudja vki mien ital az ami vodkabol tejszinbol izesitokbol tejbol es csokibol all?????? :D tegnap ittam de nem emlexem a nevere es kene szerezni mert finom :D

Vissza
Top Alul