Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
ÍÍ igaz is de szeretek nagyapámékkal bepálinkázni Az öreg nagyon nagy karakter főleg ha bevan rúgva. Birom nállunk ezt a karácsonyi csoportos rokonsági berugást
A szilveszter pedig még passz. Úgy néz ki felmegyünk Pestre bár nekem nem sok kedvem van mert utálom azt a várost (elnézést esetleges pesti olvasóktól) szóval inkább maradnék Szegeden de ki tudja még mi lesz, az utazás költségesebb...
ú pálinkáról ne is... mostanában úgy ráfüggtem a pálinkára, hogy csak na! Jó nem olyan vészesen de ha elmegyünk iszogatni akkor szinte mindig pálinka. Most így a hidegben a forralt vor megy nagyon de azért nem vagyok annyira oda bár az tény, hogy jól esik a hidegben.
Mi voltunk a héten csoporttársakkal. Söröztünk egy jót az Astorián, majd egy picit vodkáztunk a Barossnál.
(Meg benéztünk a földrajzos felezőre, de nem adta a buli a hangulatot úgyhogy 5 perc után léptünk is.)
Én tegnap , megittmegittam 2 deci vodkát, de nekem már az is sok volt.
A haverjaim "kicsikét többet ittak, nekem kelett az egyiket felrakni a hévre.
Elég vicces volt, meg azért jólesett egy kis kikapcsolódás.
tudja vki mien ital az ami vodkabol tejszinbol izesitokbol tejbol es csokibol all?????? tegnap ittam de nem emlexem a nevere es kene szerezni mert finom