Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
A matróz-íz szerintem kissé sós és hullámzó intenzitású lehet, bár még nem volt alkalmam matrózba harapni, és ha egy mód van akkor előbb inkább fűbe harapnék...
Matróz íz? Olyan lehet,mint a Hitler-szalonna.... No,de én matrózból csak a fröccsöt ösmerem....
Egyszerű. Végy egy közepes minőségű "söröt" /0,5 l/,majd öntsed össsze nagyon nagyon gyorsan egy szintúgy közepes minőségű rummal /1dl/ Próbálkozzál meginni e elevet,garantáltan fejjel mész a falnak tőle...Kipróbáltam,működik. (Vizsgaidőszak legvége,a legutolsó vizsga utáni felszabadult állapot,ergo nagyon jókedv,mindenféle érdekes, alkoholos tartalmú folyadékok ízleléssel történő állapotellenőrzése-akár többször is- a korrekt megítélés okán!)
igazi szumó bajnok csajokkal futhatsz össze reggelente, ha ugy döntesz hogy hősiesen szárazra iszod a minibárt. amugy kinek mi a kedvenc itali, mint ugy márkára?