Igyunk !

Végre egy tényleg fontos körüzenet:

Mindenki olvassa el és továbbítsa!

Rákkeltő a hideg sör!

Japán tudósok megállapították, hogy a hideg sör rákkeltő hatású.
Ugyanis amikor ráöntötték egy alvó rákra, az rögtön felébredt.
:D

Állítólag Némethonban létezik sörfagylalt,amolyan pálcikás kivitelben.

A sör az úgy jó,ha annyira hideg,hogy a pára csepp gurul az oldalán :D
tn_aid6929_20090424145500_995.jpeg

Zöld színű sör kapható egy kocsmában, Nagykanizsán. A tulajdonos, Szabó Béla, azaz Béci bácsi közel három éve állt neki a kísérletezgetésnek, és kitartása nem volt hiábavaló, ugyanis zöld színű sört árul. Miért nem kék? "Qqri pajtásom szerint ez úgy jó, ha zöld."

zold_szeles.jpg

zoldsor.JPG

én ittam már citromos sört de gösser volt és még asszem van valami málnás is
ja a málnás ízlett a citromosnak meg fura íze van

tegnap ittunk mandulapálinkát (előszőr azt hittem körömlakklemosó , mert kék színe volt , viszont nem olyan rossz az íze ).

citromos sörben van a soproni-ból is meg dreherből is , de nem olyan rossz , mondhatni ,hogy az tényleg ilyen bambi , nem is lehet tőle nagyon benyomni .

Belgiumban kóstoltam gyümölcsös sört,sok fajta gyümölcs ízesítéssel,hát nekem nem jött be.
A mandulapálinka viszont megmozgatja a fantáziámat...csak nem ilyen kurva melegben :D

itt kint lehet kapni egy sor felet aminek 1-2% alkohol tartalma van es mindenfele gyumolcstipussal van, erdei gyumolcs, korte, alma, barack szoval minden fele van.

jun nagyon jó lehet , ha fegyver szorítanánka a fejemhez akkor sem rnotanám el a sört ilyen gyümmölcsös lófa***al , itthon is lehet olyat szerezni csak tudni kell a forrást

a citrom kb mindenhez jó , szerencsére a sört sem rontja el .

fenyolet kiszereti? kaptunk egyet egyenesen angliabol es oan szaga van mint amikor kint vagyok a szomszedos fenyoerdobe. istenien finom, viszont UT!!!! meghozza nagyot. ihm-be mennyire vagytok otthon. nos az egyik reszben(must vagy soha) van egy jelenet amikor kerdezik az oregtol h mien palinkat iszik erre mondja h derekszogu. jon a maodik kerdes h az meg mien erre jon megint a valasz h 90 fokos. :D :D :D
szoval vki ivott esetleg hallott mar letezo derekszogu palinkarol????

Vissza
Top Alul