Időkép (időjárási események , viharok... stb )

Borsod megye másik részén most készül egy vihar :)

Eh,mit is. Nálunk egy An-26 ,meg egy századnyi Grippen kartárs gyakorlatilag szétzavarta a felhőket,annyit kőröztek a város felett,s most happy, sunshine....

(Amúgy pedig, a" muszáj" segédigét pedig így írják. Sajnos nem tudtam kihagyni. MUSZÁJ VOLT!)

Nálunk ma hajnalban volt egy eléggé nagy vihar mikor felébredtem h becsukjma az ablakomat 3:50perc vlt és már ekkor erősen dörgörr és villámlott azonban 4 órakor kezdődött le igazából akkor szinte hozzánk özeli felhő-föld kisülések voltak és eléggé sűrűn is villámlott nem tudom de elég sok helyre csapott be a villám és a villámlások másodpercenként jöttek és a dörgések sem csitultak el kb 20 percig eléggé intenzíven igy folyt a vihar. Utánna már kezdett váoldni de kb oylna 5:20ra lett telejsen csend és akkor állt el az eső is addig voltak kisebb nagyobb villámlások volt h elenyészőek de volt h még közeli kisülések voltak :D. Amióta az eszemet tudom nem tapasztaltam ilyen típuső vihart h ennyre villámlott és dörgött volna és h szinte percenként becsapjon vhova a villám volt egy nagy amire fel is kaptam a fejemet mert za elég közel volt és elélg nagy féney is volt mert a szobámat be világította :O :D. De áramtalanítottam mindent szerencsére illetve már anyumék megtették ezt :D. CSak a hűtőt nem. Hát ha nem húzzuk ki lehet h nálunk is becsapottt volna a villám :O

De mondom ha Tomkrúzéknak igazuk lesz csak rájuk kell tüsszenteni. Ha Melgibzonnak akkor a poár víz a képükbe a tuti! :D:D

Félórája beborult, és most elkezdõdött a dörgés is, de nem esik és nincsenek fekete felhõk se.

Itt most készülődik valami nagyon dúrva,a villámok nem csapnak be,csak a felhőkben vannak,nagyon érdekes.

Ez a tipus a felhővillám. :wink: Hozzánk tuti, hogy éjjel 2-3 körül ér majd... Ma is így volt, erre ébredtem. :x

Én is arra ébredtem tegnap hajnalba hogy vihar...Szerintem most is volt, elég szép fények jöttek messziről :D

Itt már megint vihar lesz :O. Tegnap hajlaban 3órakkor és fél5kor is vihar volt :O Szinte egymás utána mind a 2 re felébredtem :O. De most nagyoon döörg az ég :S. Szval megyek és húzgálom ki a elektronikai berendezéseket :D. Kivéve a hűtőket :D.

Tegnap délután hazafelé jövet megálltunk (meg rajtunk kívül még jó néhány kocsi) egy út menti zöldséges parkolójában, akkora vihar volt. Kicsit ijesztő amikor az autóval szemben repül egy faág :) .

NEM 17:10 percig nem esehet az eső... sem itt se pesten , utána eshet :)

edit: épp most vágtunk átt vonattal a viharon.... nagyon dúrva volt :jajj: . Aki most az alföldön van rettegjen :S

Vissza
Top Alul