Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Eh,mit is. Nálunk egy An-26 ,meg egy századnyi Grippen kartárs gyakorlatilag szétzavarta a felhőket,annyit kőröztek a város felett,s most happy, sunshine....
(Amúgy pedig, a" muszáj" segédigét pedig így írják. Sajnos nem tudtam kihagyni. MUSZÁJ VOLT!)
Nálunk ma hajnalban volt egy eléggé nagy vihar mikor felébredtem h becsukjma az ablakomat 3:50perc vlt és már ekkor erősen dörgörr és villámlott azonban 4 órakor kezdődött le igazából akkor szinte hozzánk özeli felhő-föld kisülések voltak és eléggé sűrűn is villámlott nem tudom de elég sok helyre csapott be a villám és a villámlások másodpercenként jöttek és a dörgések sem csitultak el kb 20 percig eléggé intenzíven igy folyt a vihar. Utánna már kezdett váoldni de kb oylna 5:20ra lett telejsen csend és akkor állt el az eső is addig voltak kisebb nagyobb villámlások volt h elenyészőek de volt h még közeli kisülések voltak . Amióta az eszemet tudom nem tapasztaltam ilyen típuső vihart h ennyre villámlott és dörgött volna és h szinte percenként becsapjon vhova a villám volt egy nagy amire fel is kaptam a fejemet mert za elég közel volt és elélg nagy féney is volt mert a szobámat be világította :O . De áramtalanítottam mindent szerencsére illetve már anyumék megtették ezt . CSak a hűtőt nem. Hát ha nem húzzuk ki lehet h nálunk is becsapottt volna a villám :O
Itt már megint vihar lesz :O. Tegnap hajlaban 3órakkor és fél5kor is vihar volt :O Szinte egymás utána mind a 2 re felébredtem :O. De most nagyoon döörg az ég :S. Szval megyek és húzgálom ki a elektronikai berendezéseket . Kivéve a hűtőket .
Tegnap délután hazafelé jövet megálltunk (meg rajtunk kívül még jó néhány kocsi) egy út menti zöldséges parkolójában, akkora vihar volt. Kicsit ijesztő amikor az autóval szemben repül egy faág .