Időkép (időjárási események , viharok... stb )

a kép tényleg csudálatos , nem lehetne setleg csak simán linkelni.. mer mire betölti a topicot addigra eletil 30 év :D

Jim: nálam egy másodperc alatt betölti, szóval Önnél lehet a hiba :D . De mindegy, linkké alakítom.

zombimorzsi: Horvátországban, kb. 100 kilométerre Dubrovnik-tól egy kimondhatatlan nevű településen készült :) .

De a település neve leírhatatlan? :) Én kíváncsi vagyok :D

Drvenik. Azért nincs az Eyjafjöll vagy a Vujity Tvrtko szintjén de éppen elég. Amikor a szállástulajnak mondtam hogy ez kimondhatatlan azt válaszolta hogy a horvátoknak meg a Hajdúszoboszló a nyelvtörő <:D> .

Rosszabbra számítottam :D Hát igen ahány nép annyi nyelv :D

5 perccel ezelõtt lecsapott a felhõszakadás Veszprémre, eddig az ablakban álltam és gyönyörködtem
a természet erejében: esti sötétség, villámok és olyan sûrû esõ, hogy alig látszik a szomszéd épület.
Ma se kell lemenni a Balcsira :)

Nálunk a 3. kerben ie ez van.Olyan sűrű esőfüggöny borult a városra, hogy tényleg nem lehet átlátni az utca másik oldalára, az úttesten meg a járdán pedig hömpölyög a víz a csatorna felé.

Dél Alföldön egyenlőre fülledtség,nyugat felől fokozatosan fátyolosodik az égbolt.

Szameg!
Most néztem meg az Időképet!
Ezt mutatja és írja: "A szerb-román határon mozog egy hatalmas szupercella, mely nyílegyenesen tart az Alföld, a Viharsarok felé. Amennyiben a cella belép Magyarországra, igen heves eseményeket: nagyobb méretű jeget, viharos kifutószelet okozhat. A cellából akár tuba, tornádó is lenyúlhat. "

Hogy rohadna meg!

Minket megint kihagyott a vihar. :( Csak azért sajnálom, mert imádom a villámokat (nem vagyok beteg amúgy :D), de legalább leeht hordani a feltőkézett fát.

A villámokat nézni nem betegség, a viharnak is megvan a szépsége - a természet megmutatja ugye az erejét, ami lenyűgöz - és a villámok se véletlen foglalnak el olyan fontos szerepet a különböző mitológiákban.
A viharkár megint más, az sajnos egyre többször keseríti meg az életünket...

Én most a Balatonon "nyaralok" :D
6-kor ébredtem az égzengésre,jó nagy zuhi volt.

Vissza
Top Alul