Időkép (időjárási események , viharok... stb )

nos az eszlenyeknek akik lustak h HASZNALJAK A GUGLIT!!!!!!!!!!!!! elmondanam h azert van ien rohadt meleg nyaron mert osszesen !2! orat nem sut a nap!!!!!

Scarecrow":2hua7c14 mondta:
bazzeg a szobámba megsülök, a vályogtégla nem fogja le úgy a hőt...

hát igen az ciki :). Én holnap fogok lelépni telekre ott biztos jó idő van.... a qurva előrejelzé szerint jövőhéten sem fogunk fázni jajj de jó lesz... de szeretem én ezt a meleget lemondani nem tudom.

én is szeretem, de ha már úgy izzadsz a szobában mint 1 szaunában kb akkor bajos...

aztán: königs te mindig megsértődsz mindenen, én már nem lepődök meg...
Barin: neked meg hogy kb csak mondtam 1 országot, ennyi erővel inkább azt mondom hogy az északi országok valamelyikében lakik...

Most is meleg van gondolom ez nem újdonság, itt tegnap fél 3 fele két vihar követte egymást, le is hült a levegő ma ez szerintem nem várható :S

Scare, no comment :D

Én pozitív vagyok :) 21. látunk előre (vagyis az omsz lát előre )

egy éve ilyen volt kb , most nézegettem a hőtérképeket 25. környékén biztos lesz valami lehülés.. az idokepes előrejezés is azt mondja.. egy éve ekkor vót olyan meleg... szal kitartás vége lesz a pokolnak hamarosan :)

edit : hétfőre 27 fokot mond !!!!!! hát mi lesz itt gyerekek meg fogunk fagyni :D

Ide 8 órakor ért le, elég nagy villámlásokkal és dörgésekkel, akartam csinálni képet de nemvolt erőm felkelni pedig szépek lehettek volna :)

nade jó 30 fok meleg , és visszavonták a risztást is... csak nyugaton lehet valami , de itt nem :)

és északkeleten? :) jó lenne ha ide is kiterjedne a figyelmed hisz igényt tartok rá :D

Itt is nyírnak most páran, meg szerintem apám is fogja ma. Kikell használni! :)

Itt Csillaghegyen tegnap este jó kis szélvihar volt, eső nem, de lehűlt a levegő, és csak most kezd megint felmelegedni.Végre tudtam aludni.

Most itt Nógrádon elkezdett dörögni, és lóg az eső lába. Mindjárt esik.

Vissza
Top Alul