Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
nos az eszlenyeknek akik lustak h HASZNALJAK A GUGLIT!!!!!!!!!!!!! elmondanam h azert van ien rohadt meleg nyaron mert osszesen !2! orat nem sut a nap!!!!!
hát igen az ciki . Én holnap fogok lelépni telekre ott biztos jó idő van.... a qurva előrejelzé szerint jövőhéten sem fogunk fázni jajj de jó lesz... de szeretem én ezt a meleget lemondani nem tudom.
én is szeretem, de ha már úgy izzadsz a szobában mint 1 szaunában kb akkor bajos...
aztán: königs te mindig megsértődsz mindenen, én már nem lepődök meg...
Barin: neked meg hogy kb csak mondtam 1 országot, ennyi erővel inkább azt mondom hogy az északi országok valamelyikében lakik...
Én pozitív vagyok 21. látunk előre (vagyis az omsz lát előre )
egy éve ilyen volt kb , most nézegettem a hőtérképeket 25. környékén biztos lesz valami lehülés.. az idokepes előrejezés is azt mondja.. egy éve ekkor vót olyan meleg... szal kitartás vége lesz a pokolnak hamarosan
edit : hétfőre 27 fokot mond !!!!!! hát mi lesz itt gyerekek meg fogunk fagyni