Hogyan kezdted?

rtcwtzs

ADMIN
Csatlakozás
2010.10.14.
Üzenetek
288
Reakció pontszám
0
Webhely
rtcw-portal.com
... amire emlékszem az az h kb 4-5 évvel ezelőtt, de lehet h több - amikor már meguntam a single playert, meg az összes orosz küldetést - amiből van jó pár szerencsére és nem is könnyűek  ;) - és főleg bekötötték a netet. Na akkor álltam neki multizni :) Nagyon új volt nekem ez az egész azt tudom h amikor én kezdtem még volt 4 db Avp szerver és én az Avp4en voltam mindig 16 slot-os volt és DM jó pályákkal és jó arcokkal :) Az Avp is ku jó szerver volt (OBJ). Ezen a kettőn nyomtam mindig. Innen ismertem meg régi jó barátaimat ION.RO. meg RYS :) Egyik román másik lengyel arc :D Eleinte csak én voltam az egyedüli magyar a szervereken :D Vagy ha volt is más magyar akkor nem találkoztam vele vagy csak nem írt soha sem magyarul :D Jó idők voltak azok. Sok sok órát töltöttem el multizással és több külföldi Rtcw-s barátom van a mai napig is mint magyar :D ( szerk. Mára azért már más a helyzet:) )

Voltam tagja több klánnak is először a franciák hívtak meg a (?) klánba, aztán voltam szintén egyedüli magyarként a franciák közt a =FET= (French Elite Team) csapatban is. Ez nagyon jól eső és megtisztelő érzés volt be kell valljam, mert egy magyart se vettek be rajtam kivűl oda ;) Aztán vita kerekedett ebből, hogy ha én magyarként csatlakoztam, akkor másokat is vegyünk be. Ez ott ütközött ki főleg amikor meccs volt és skype-ra hívtak taktikai beszélgetésre :) Nyílván egy kukkot sem tudok franciául max azt tudtam mondani hogy WooHooo! Meg Yeah! Ja meg h Hello! Na meg magyarul, hogy b.meg :) és kib…ott. Nemsokára a FET-ből WET lett (World Elite Team) aminek szintén a tagja vagyok ( voltam ).

Aztán a WET után már nagyon akartam saját klánt így sok idő után és jó magyar játékosokat összeszedve megalapult a [HD] Hungarian Drinkers csapat :D Sajnos nem tartott túl sokáig ez, az okokra nem térnék ki inkább. Aztán voltam a b2k (Born 2 Kill) csapat vezetője is, ahogy a HD esetében, de ez a csapat talán még rövidebb ideig létezett mint a HD. Akik érintettek voltak tudják h mi történt a csapattal, hogy miért is lett vége. Most épp megint a francia barátaim hívtak meg egy csapatba melynek a neve Wolfenstein Veteran (.Wv').

Mára már a .Wv’ csapat is meghalt sajnos. Az egyik ok az inaktivitás volt… Jelenleg ismét  egy magyar csapat alakításán munkálkodom… ;)

(ez az írás már elég régi, nézzétek el nekem, próbáltam kicsit aktualizálni :) )

Remélem ti is leírjátok az élményeiteket. ( Bemásolom a régi írásokat, aki át szeretné írni nyugodtan tegye és az általam írt postokat utána töröljük!)

Geri:

A 4. játékévemig mielött még nem csatlakoztam a HAS-hoz én is noob voltam, semmit se tudtam nagyon. Aztán bekerültem a HAS-ba. Ott sokat tanítottak nekem (ott tanultam meg tj-zni). Aztán elegem lett a HAS-ból (több ok miatt is de nem lényeg). Aztán elmentem onnan. és gondolkoztam hogy egyedül játszak vagy csatlakozzak egy klánhoz, hát másnap csatlakoztam a Cu-hoz, 1 napig maradtam ott és onnan is elmentem és kezdtem megint egyedül játszogatni és várni hogy a kedélyek lenyugodjanak kicsit. Azóta eltelt egy kis id?. De amikor kiléptem a HAS-ból eléggé féltem, mert a HAS-ba lettem ismert embert [nincs olyan játékos aki nem ismerne engem(InstI)]. Szóval, eléggé féltem hogy mindegyik klán lecsap rám, de nem lett semmi. És az is zavart ne hogy valaki lopja a nevem. Ilyen se lett, kicsit elkezdtem eltünni a köztudadba. És arról is volt szó hogy abbahagyom hát ilyen se lett, mert a barátaim mind vissza tartottak. A HAS-tól kezd?d? események tartottak 2 hónapig, kb. aztán mentem a ValksFun-ba. És folytatódott a karrier, megint sok ember talált barátra bennem, és így mégtöbb barátom lett. 3 napja szar napom lett, faszságokat beszéltek, nem kellet volna. Meg is bántam. Ezért feltoltam az arcom a valksfun-ra és kértem a távozásom, sikerült is. Na akkor elég voltInstib?l mindenkinek, így hát akkor név csere. És klán csere is. Akkor jött a mostani klánom a 2sa (2 steps ahead). A nevem "spiker" de sok régi barát, ismer?s megtalált.

Ez lenne az enyém.

Tamics:

Olyan 4 vagy 5 évvel ezelött kezdtem single playerben mer még nm volt netem :D jó sokszor végig vittem de amikor lett netem kb 2 évvel az után mikor meglett a game gondoltam h kipróbálom a multit nagyon megtetszett annak ellenére h szar voltam :D akkor még a H4S szerveren nyomtam.Aztán kb egy fél évvel azután volt valami szerver aminek a nevéböl annyira emlékszem h WOLF :D mindig ott voltam mikor megszünt mindenféle szerverre mentem.(Akkor találkoztam el?ször TZS vel :) ) Ha jól emlékszem azóta vagyok a legtöbbet az avp1 en :D

Ennyi a rövid kis történetem :D

BIKA:

Én oan 6 éves koromban ismertem meg a játékot apukám mutatta meg nekem.Vagy 3 honapig toltam singleben aztán meguntam. Rá 4 évre eszembe jutott mien jó is volt és megkerestem és fel is tettem.Kb ienkor kezdhettem el multizni és ienkor találkozhattam Tamicsal és a többiekkel.Kb. 3 évig toltam azután már sehol semm láttam magyar emberkéket a szerokon és igy beleuntam. Hallotam a Et-ről és azza kezdtem inkább játszadozni de ugyanígy magyarokkal csak 1 el találkoztam és utána már vele se(meg azthiszem Tamicsal :D)Igazából azis közrejátszott h mindig felidegeltem magam mert soha nemtudtam singleben legyőzni a szuper katonát vagy mit. De ahogy megtalálom a cd-t és lesz hely a gépemen valszeg ujra felrakom  :D

Az itt érintettek legyenek szívesek másolják már be a mondandójukat, hogy törölhessem az én hszeimet más nevében, hiszen hogy néz ki ez h by hulk by ez az stb. Ok? Ha ez megtörténik az én hszeimet törlöm ezzel együtt ;)

Én kb. 8-9 éve ismertem meg ezt a játékot ,6éves koromban kezdtem a single playert ,sokáig csak ezzel játszottam ,jópárszor végig vittem  mindenféle módban.Kb olyan 5éve van netem, akkor eszembejutott,hogy haver is szokott valami játékkal játszani multiban.
Ekkor eszembejutott a wolfenstein. Feltelepítettem majd kipróbáltam a multit.
Első szerverek amikre beléptem a  Hosting és az AvP volt ,nemtudtam mit kell csinálni ,csapattársat lőttem ,megöltem őket :D
Mikor teamkillért  bann-t kaptam 1-2 percre mentem a másikra :D
Ezek után már rájöttem,mit-hogyan kell, bevettek 1 klánba ,nem emlékszem már a nevére,de elsők közt volt ,ahol Tzs-vel együtt nyomtam ,
a (?)^ klán.  Ezek után sok kissebb-nagyobb klánban voltam,közben teltek az évek...
Mostanra már az [AOD] klán tagja vagyok,jó velük játszani,jó kis csapat, 7serverrel rendelkezünk.
Mostmár csak az új klánt várom :D

Mikee:

Én már lassan 6. éve nyomom a Wolf-t! Hát amikor elkezdtem neten játszani az el?tt még csak LAN-n nyomtuk a haverokkal meg osztálytársakkal. Amikor elkezdtem a multizni akkor már tudtam vmit mert a LAN-s játék segített ebben. :D Én még AVP-n kezdtem amikor még az a régi AVP volt, azt nagyon szeretem azt a szervert, ég mindeig vissza mennék ha lenne még. :D Ott találkoztam I am Legend-del akivel még mai napig is beszélek ha fent (hát ez nagyon ritkán van) és be vett a els? klánomba a PRO-ba :D TZS-vel is AVP-n találkoztam legel?ször amikor ? még abban a Francia klánba volt! :D De meg kell mondanom h nem vmi gyorsan fejl?ttem ki, de azért mindent bele adtam mostanság meg már szinte PRO vagyok. (de még nem teljesen) :D Hát kb. ennyi. :D

Az én történetem:
2007 év eleje körül sikerült egy számítógépet összerakni haverok segítségével. Nem volt nagy durranás, mert amire használni szeretttem volna: fórumok, emil, iwiw, MSN meg iesmik..
Történt hogy 2007 február 24.-én lengyelországban a 105kg-os EB-on megsérültem. (kiderült a helyszínen hogy nem csarnokban, hanem kint a szabadban a város f?terén lesz lebonyolítva a verseny. Rövidgatyát vittem csak magammal.. Ki gondolta h nappali -6 celsius fokban fogunk a hóban versenyezni..)
Sérülés után amit nem részleteznék most nagyon (lábam kitörött, csavarozni is kellett), gipszben feküdtem itthon, kezdtem unatkozni. Versenyz?társaim épp romániában versenyeztek kint, mikor is az egyikük aki keni vágja a PC-t meg minden játékot (régebben nagy gémer volt), fent volt egy kis kocsmaféleségben lév? gépen az MSN-en. Ott panaszkodtam neki, unatkozok,mert már szanaszét és odavissza szétnézegettem a társasági oldalakat, fórumokat, stb.. Kérdeztem nincs e valami ötlete amivel le tudnám magam kötni? Erre aszongya várjá.. Letöltött és átküldött egy cuccot akkor, mindenben segített mit csináljak, hogy használni tudjam. Nos ez volt a RtCW bemutató ingyenes két pályás demo-ja. Mit mondjak, teljesen leny?gözött, vagy egy hétig nyomattam. (persze fogalmam sem volt hogy róla h ez nem a teljes játék.. LOL!) Aztán írtam neki hogy hatalmas volt a játék, ha van még több része vagy ilyesmi, nagyon érdekelne. Erre írja, ez csak a demo volt, elpostázza a játékot, egy CD-re ráfér. Alig vártam h megérkezzen. Segített a feltelepítésben, így el tudtam kezdeni a küldetéseket. Számomra akkor óriási hatalmas élmény volt, ez volt az els? FPS játék amivel játszottam. Aztán egyszer írt hogy lenne e kedvem együtt játszani vele? Na itt dobtam le a láncot, nem értettem meg hogy tudnánk együtt játszani? Elmagyarázta hogy interneten lehet másokkal is játszani, megmutatta lépésrél lépésre hogy a multi logóra kattintva hogy találom meg a szervereket, hogy kell csatlakozni,stb. Az els? szerver amitjavasolt h próbáljuk ki, Carnage City volt. Kb délel?tt 11 óra lehetett. Felmentünk. Azt sem tudtam mit látok, ki kivel van,mit kell nézni.. Cimborám kb fél óra múlva szólt (MSN-en beszélgettünk játék közben, úgy magyarázta el mit kell csinálnom..) hogy neki mennie kell,de én csak nyugodtan nyomassam tovább.. Persze hogy tovább csapattam a játékot, abban az id?ben éjjel-nappal mindig ment az a szerver mint az állat. Szal kb este fél 12 körül hagytam abba, addig se kaja, se wc.. Ez volt az els? h multiban kipróbáltam. Persze másnap megint folytattam, egyszer?en beszívott a monitor, számomra hatalmas élmény volt hogy mások ellen tudok játszani,nem csak a gép ellen. Persze a single részt abba is hagytam, csak hónapok múlva fejeztem be.. LOL! Annyira belejöttem hogy hihetetlen,de napi átlag 20! órát nyomattam Carnage City-n.. Se kaja, se WC, alvás is csak nagyon minimális, csak a játék ment. Ez jó ideig így ment. Kora délel?ttönként volt hogy egyedül voltam csak fent a szerveren, na akkor jöttem rá hogy melyik pályán mit is kell csinálni, mik a feladatok. Egyszer eljött hozzám látogatóba pár munkatársam (?k nagyban kenték a CS-t, nem gyenge szinten) Megnéznék hogy játszok Wolf-al aszonták. Nos megmutattam, volt nem kis röhögés, mert pl fogalmam sem volt róla hogy az egeret is használni kell.. Mindig csak a gombokkal írányítottam, nem csoda h nem nagyon tudtam pontot szerezni soha.. LOL Na akkor mutatták meg nekem hogyan is kéne az egérrel irányítani. Annyira furcsa volt, szinte szédültem a székben mikor körbeforgattam. Mikor elmentek, persze hogy megint gombokkal irányítottam. LOL De aztán szépen lassan magamtól is rájöttem hogy egérrel sokkal jobban gyorsabban lehet célozni, stb. Nálam kis xar asztal van, nem nagyon van helye az egérnek. Ezért az egér érzékenységet is úgy állítottam be, azt szoktam meg. Nos ezért van a mai napig hogy nem tudok l?ni pontosan, de sokat fejl?dtem. Ett?l függetlenül én vagyok a "Best Medic" . Aki nem hiszi, nos leszarom. xD
Voltam a #sZo' klánban egy ideig, de mivel war-okon hiába voltam TS-en, nem tudok angolul, nem értettem miket makognak a többiek. xD Cliffdark volt a klán vezet?je, nagyon jó játékos, Délamerikában született, és szüleivel németországba költöztek. akkor volt 15 éves, de állítom komolyabb volt némelyik huszonvalahányéves embernél.. Írtam a fórumunkra h ne haragudjatok, de kilépek. Nem értem mit beszéltek, nem értem így a taktikát sem, nem szerettem volna tovább hátráltatni a csapatot. Szomorúak voltak és én is, de ez van. (volt)
Minden esetre nem lenne rossz ha tudna segíteni valaki abban hogy felvegyen játék közben, szerintem jó móka lenne. Sajnos nekem mint látjátok nem régóta van számítógépem, senki nem mutatta meg mit hogy kell csinálni, így asszem egyértelm? hogy nem is nagyon értek rajta semmihez sem. De hála Tzs-nek, sok dolog megvilágosodott, ezúton is köszönöm a segítségét mindenben.
Legjobbakat mindenkinek, remélem hamarosan összefutunk vmelyik szerveren..
HULK

Én kb. 3-4 éve kezdtem ezt a játékot,mint mindenki más először single playerben.Aztán meglett a net...első dolgom az volt ,hogy kipróbáltam a wolfot rajta :). AvP obj-on és AvP1-en játszottam és egyre jobban megismertem pár arcot,eleinte külföldieket ,majd később TZS-t.Ezután elkezdtem járni H4S szerverekre,de azok nem igazán jöttek(jönnek) be.Soha nem csatlakoztam egy klánhoz se, a mai napig sem.Mindig egy jó magyar klánra vágytam. Énis próbáltam volna összerakni egy magyar klánt, de ehhez valaki olyan vezéregyéniségre volt szükség,mint TZS. Így hát most itt vagyok.

1.5 éve gamelok :) Eleinte csak Sluxx-ra jártam és H4S-ra ezeken a szervereken ismerkedtem meg az MTK-s tagokkal...Később tag is lettem.Majd az feloszlott...Eztán jöhetett a klán nélküli élet... Majd megismerkedtem TZs-vel és a többiekkel és bekerültem a |b2k|-ba ami sajna az is feloszlott  :(
Elkezdtem járni AvP1-re ahol megismerkedtem sok jó arcal(nagy részt külföldiekkel) megalakult a .Wv' ahová be is kerültem úgyanúgy mint Tzs.Ez a klán tartott a legtovább amiben eddig voltam és itt éreztem magam a legjobban ,de mivel ez feloszlott mostmár csak egy jó magyar klánra várok semmi másra O0 O0 :)

Hát ez lenne az én kis történetem! :D

én 3 hónapja kezdtem a barátom mutatta meg és a haverok hogy van ilyen is :) gondoltam 1 próbát megér :) Még sehol nem voltam tag :) Köszönöm, hogy itt lehetek :)

Kb. 7 éves lehettem mikor átmentem egyik barátomhoz a gépen játszani. Ekkor ő elkezdett játszani a wolfon( nem tom hogy multizott-e). Nekem nagyon megtetszett a játék el is kértem tőle.Segítségével felraktam a gépre és játszottam.Bevallom, 7 évesen majdnem beszartam a zombik láttán, ezért felfüggesztettem a játékot.(. osztályos koromra, elkezdtem unatkozni, vágytam valami játékra. Ekkor eszembe jutott az rtcw. Elmentem régi haveromhoz aki oda is adta a felbecsülhetetlen értékű rtcw cd-t. Elkezdtem játszani single-n, de meguntam már mindent tudtam hogy hol van. Aztán rákattintottam arra, hogy multiplayer, és elkezdtem játszani. Fogalmam sincs melyik pályán voltam legelőször, asszem h4son de tudom hogy mindenkire lőttem aki csak jött. Azt se tudtam mit szurkálnak egymáson a fiúk:D. Egy kis idő múlva rájöttem mit is kell csinálni, pl az obj-vel meg ezekkel.
Ezután a RAF szerón találkoztam Tomival, alias NeRo-val.Ő nagyon sokat segített nekem, volt türelme hozzám:D.
Dm szerókra mentünk, ott mutatta meg mit és hogyan kell csinálni. Első klánom a wm volt, ezt követte az eddigi legnagyobb klánom az [AOD]. Aztán NeRoval csináltunk egy kicsi klánt, BmI volt a neve.(tényleg kis klán volt nem is használtuk a nevet)Ezek után SS-es lettem de meguntam és most itt vagyok:).

Elnézést kérek... Nem tudom ki lehet e hámozni, mekkora medic vagyok..  :P :P :P :P :P :P (okosan görgesd meg lefelé...  ;) )
http://rtcwcali.mindenkilapja.hu/#/html/18738813/render/tagok

HULK mondta:
Elnézést kérek... Nem tudom ki lehet e hámozni, mekkora medic vagyok..  :P :P :P :P :P :P (okosan görgesd meg lefelé...  ;) )
http://rtcwcali.mindenkilapja.hu/#/html/18738813/render/tagok

Király vagy HULK :D 
Egyébként ahogy olvastam van ott Akos is...az én lennék? :D

Tuti!  ;)
Mostanában nem látom Cali-t MSN-en, vele is jókat harcolgattunk pedig, ő csinálta azt az oldalt ha jól tudom.. Asszem Tzs-vel is összehoztam a múltkor.

Vissza
Top Alul