rtcwtzs
ADMIN
... amire emlékszem az az h kb 4-5 évvel ezelőtt, de lehet h több - amikor már meguntam a single playert, meg az összes orosz küldetést - amiből van jó pár szerencsére és nem is könnyűek
- és főleg bekötötték a netet. Na akkor álltam neki multizni
Nagyon új volt nekem ez az egész azt tudom h amikor én kezdtem még volt 4 db Avp szerver és én az Avp4en voltam mindig 16 slot-os volt és DM jó pályákkal és jó arcokkal
Az Avp is ku jó szerver volt (OBJ). Ezen a kettőn nyomtam mindig. Innen ismertem meg régi jó barátaimat ION.RO. meg RYS
Egyik román másik lengyel arc
Eleinte csak én voltam az egyedüli magyar a szervereken
Vagy ha volt is más magyar akkor nem találkoztam vele vagy csak nem írt soha sem magyarul
Jó idők voltak azok. Sok sok órát töltöttem el multizással és több külföldi Rtcw-s barátom van a mai napig is mint magyar
( szerk. Mára azért már más a helyzet
)
Voltam tagja több klánnak is először a franciák hívtak meg a (?) klánba, aztán voltam szintén egyedüli magyarként a franciák közt a =FET= (French Elite Team) csapatban is. Ez nagyon jól eső és megtisztelő érzés volt be kell valljam, mert egy magyart se vettek be rajtam kivűl oda
Aztán vita kerekedett ebből, hogy ha én magyarként csatlakoztam, akkor másokat is vegyünk be. Ez ott ütközött ki főleg amikor meccs volt és skype-ra hívtak taktikai beszélgetésre
Nyílván egy kukkot sem tudok franciául max azt tudtam mondani hogy WooHooo! Meg Yeah! Ja meg h Hello! Na meg magyarul, hogy b.meg
és kib…ott. Nemsokára a FET-ből WET lett (World Elite Team) aminek szintén a tagja vagyok ( voltam ).
Aztán a WET után már nagyon akartam saját klánt így sok idő után és jó magyar játékosokat összeszedve megalapult a [HD] Hungarian Drinkers csapat
Sajnos nem tartott túl sokáig ez, az okokra nem térnék ki inkább. Aztán voltam a b2k (Born 2 Kill) csapat vezetője is, ahogy a HD esetében, de ez a csapat talán még rövidebb ideig létezett mint a HD. Akik érintettek voltak tudják h mi történt a csapattal, hogy miért is lett vége. Most épp megint a francia barátaim hívtak meg egy csapatba melynek a neve Wolfenstein Veteran (.Wv').
Mára már a .Wv’ csapat is meghalt sajnos. Az egyik ok az inaktivitás volt… Jelenleg ismét egy magyar csapat alakításán munkálkodom…
(ez az írás már elég régi, nézzétek el nekem, próbáltam kicsit aktualizálni
)
Remélem ti is leírjátok az élményeiteket. ( Bemásolom a régi írásokat, aki át szeretné írni nyugodtan tegye és az általam írt postokat utána töröljük!)
Voltam tagja több klánnak is először a franciák hívtak meg a (?) klánba, aztán voltam szintén egyedüli magyarként a franciák közt a =FET= (French Elite Team) csapatban is. Ez nagyon jól eső és megtisztelő érzés volt be kell valljam, mert egy magyart se vettek be rajtam kivűl oda
Aztán a WET után már nagyon akartam saját klánt így sok idő után és jó magyar játékosokat összeszedve megalapult a [HD] Hungarian Drinkers csapat
Mára már a .Wv’ csapat is meghalt sajnos. Az egyik ok az inaktivitás volt… Jelenleg ismét egy magyar csapat alakításán munkálkodom…
(ez az írás már elég régi, nézzétek el nekem, próbáltam kicsit aktualizálni
Remélem ti is leírjátok az élményeiteket. ( Bemásolom a régi írásokat, aki át szeretné írni nyugodtan tegye és az általam írt postokat utána töröljük!)