Hírek

COP-nál már idegesített a zene.
ShoC-ban tényleg nagyon jól passzolt a játékhoz.

Nemfeltétlen az atmoszféra zenével vannak gondok, hanem a komponáltabb darabokkal.
Pl a harcos zene is annyira bénán van bekeverve, hogy néha direkt ezért kerültem a kontaktot.

Mind1, sok ponton kell fejlődnie a brandnek, itt is.

DanteSpartan":1u3pe1zz mondta:
A srácnak kapcsolatai vannak, és a zene leheti aláfestés nagyon tetszik a GSC fórumos népnek, ahol említették is, hogy ez nagyon frankó lenne. - ezt a modi elismerte.

BTW miért nincs hír...

az egy dolog,hogy tetszik nekik, de attól még mindig nem hivatalos. Szerintem majd az igromír kiállítás ideje alatt kaphatunk pár képet/infót.

az a zene amit linkeltél egy online stalker szerepjáték reklámvideójához készült, semmi köze a stalker második részéhez, se gsc-hez.

egy side note: egy forum moderátornak kb annyi beleszólása van a fejlesztésbe mint a csirkének a mekcsiken burgerbe, az ha tetszik neki valami, nem képviseli az egész fejlesztő brigádot.

hát... szerintem a stalker feelingjéhez nagyban hozzájárul az a jellegzetes orosz "csöves rock" A clear sky-nak meg nem csak a zenéi rosszak, hanem úgy az egész. valami hiányzik belőle. A shoc-ot és a cop-ot jóformán abbahagyni sem bírtam és többször is végigjátszottam. SCS -nél meg egyszer elvittem redforest-ig, aztán azóta garbage-nél vagy darkwalley-nál megunom és egyszerűen nem bírom folytatni. hiányzik belőle valami. A harci zenékkel együtt is. De ami hangulatos... és poén volt, valamelyik mod-ot felraktam, és ott az npc a tábortűznél előkapott egy gitárt, és elkezdett zenélni, meg énekelni, természetesen oroszul xDDD az nagyonbrutál hangulatot adott a tűz melletti ücsörgésnek:]
a "hírek" címhez képest kicsit talán off a téma, de akkor most egy on kérdés
van már egyáltalán akármilyen kép, videó, vagy bármi anyag a stalker2-ről? (esetleg a sorozatról?)

greg0002:

még nincs, de az egyik múlt heti interjúban már mondták, hogy hamarosan várható :) szntem nyáron már biztos lesznek képek!

[mod]Ne idézz előző hozzászólást - Tibi[/mod]

Te meg le is ölöd őket a játékban.

Hát egy intenzív szellemjárás formájában,úgy jöhetnek

"There was some confusion created in the community when a video was posted with some Stalker 2 news and you (the community) not knowing if it was real. Stalker 2's protagonist will indeed be Strelok. It will be taking place in a large-single-area game world...."

https://www.facebook.com/officialstalker

Nos új fejlemények vannak:
Amit tudunk: -Strelok benne lesz a 2. részben
-Egy hatalmas térkép lesz az egész, tehát nem lesznek guideok vagy átkelési pontok (bár gondolom ez amolyan Far Cry2 jelleget fog kapni tehát csak X küldetés sorozat elvégzése után tudsz továbbmenni a térkép más pontjára ahova az újonnan kapott küldetés vezet) de ez csak az én gondolatbuborékom

Ami új:
-Az RPG vonalak felerősödnek
-Lesz XBox360 is de még a PS3 verzió problémát okoz a csapatnak de ez persze nem zárja ki azt.
-Nem lesz multiplayer lehetőség
-Még sem lesz női karakter a játékban, mint kiderült nem lényeges a játék szempontjából (jómagam kíváncsi lettem volna hogyan is történt volna a kivitelezése, ugyan is a gázmaszk mögött bárki lehet viszont egy gyenge kinézetű nő passzol a képbe nem pedig egy arc modell de akkor meg csak csúnya nők lennének?)
-A fejlesztés során a hangsúlyt a hangok, animációk, modellek, a fizika és a szörnyek kapják, így a hangulat. Sergiy bejelentette, hogy nem lesznek új fegyvereket! (kár a fegyverek bővítése vagy esetleges cseréje jó ötlet de kárpótoljon a hangulat és úgy néz ki újra Mooze fogja kreálni az aláfestőzenéket remekül és a leghozzáértőbb módon mint ahogy azt bebizonyította a Shoc-ban és a CS-ben is)
-Lesznek járművek de csak különleges küldetések alkalmával, hogy a helyszínt megközelíthessük vagy a küldetés végrehajtásához lesz elengedhetetlen a jármű használata. Az eddigiek során sem volt nélkülözhetetlen így nem tartják fontosnak.
- Ez a rész optimálisabban fog működni a modokkal (modderek tessék előre ropogtatni az ujjacskákat)
-Jelenleg 60 embert foglalkoztat a GSC a STALKER 2 projekten.

Remélem azért valamicskét csillapítottam az információ étvágyatokat ezzel a pár morzsával. :)

MoozE csinálja majd a 2 zenéit is? Király, akkor majd megint lesznek olyan fasza dark ambient dalok amik a szart is kirázzák az emberből. :D Bár Omelchuk zenéi is nagyon tetszettek, amiket a CS, COP alatt hallhattunk.

Vissza
Top Alul