Hírek

Mai napig Szergej Grigorovich kezében vannak a Stalker jogai. A régi fejlesztő csapat a GSC próbálkozott megszerezni a jogokat, sikertelenül. Feladták, összepakoltak, elmentek. Ez az elfogyott pénz miatt volt, legalább is ez a hivatalos ok. Ebben közre játszhatott a Bit Composer ami mai napig nem kevés pénzel tartozik a GSC-nek. A THQ már rég otthagyta a GSC-t és ezért is volt télen egy kis fagyás a munkálatokban, erre mindannyian emlékszünk. Szóval pénz elfogyott a GSC csődöt jelentett, nem szűnt meg ez fontos csak befagyasztották és a csapat létrehozott egy új Vostok Games néven futó fejlesztőcsapatot és elkezdték a Stalker szellemi utódját egy (sajnos) MMOFPS játékot készíteni. Az, hogy a Bethesda kezében lennének a jogok újra és újra cáfolhatók. Tehát summázva a dolgot minden Stalker jog Szergej Grigorovich kezében van és kitudja ezen ki vagy mi fog változtatni de az BIZTOS, hogy lesz Stalker 2 csak azt nem tudni még, hogy mikor és kinek a jóvoltából. Ja és még annyi a félreértések elkerülése érdekében, hogy a BItComposer csak a Piknik az árokparton jogait birtokolja.

Igen, az a baj, hogy sok cég vesz néha valamit és aztán egy az ahhoz a vett dologhoz egyáltalán nem kapcsolódó terméket hirdetnek, hogy az ő kezükben van. A Bethesda is vett valamit, de nem a S.T.A.L.K.E.R. jogait, az ilyenek előbb utóbb de "lebuknak". A tartozás az olyan dolog amit soha ki nem fognak fizetni... Én úgy tudom, hogy Szergej Grigorovich jelenleg egyedül dolgozik rajta és próbál összehozni egy új csapatot, mert az eddigi dolgozók nagyja kilépett.(Javítsatok ki ha tévedek) Szerintem olyan 2014 - 2018 között csak összedobnak valamit :D

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul