Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Azt mondják Nightvision-éknál, hogy megjelenik magyarul, így 45 százaléknál befagyasztották a projektet.
Ennek én nem örülök, mert ha megjelenik magyarul, nem tudom, hogy Szerbiában, hogyan szerzem be...
Azt mondják Nightvision-éknál, hogy megjelenik magyarul, így 45 százaléknál befagyasztották a projektet.
Ennek én nem örülök, mert ha megjelenik magyarul, nem tudom, hogy Szerbiában, hogyan szerzem be...
feltételezésekre ne alapozzunk , még a kiadót sem tudjuk , kizárt dolog , hogy ők már azt is tudják , hogy magyarul jön , aztán a végén az elssz , hogy itthon meg sem fog jelenni. 45%-nál és miről fordították tudnak 100%-an oroszul ???? , vagy powerd by google ? Fogod magad átt jössz Szegedre , aztán megveszed , vagy amott szerbül... vagy akárhogy .
Panyi szerint lesz magyar kiadás. Szerintem meg lesz magyarítás, mert most készítjük, de az itteni népeknek ez sem fog tetszeni (nevek lefordítva, szervoruha, stb.). Egyébként bármilyen nyelvű kiadásra rátehető bármilyen szöveg és hang, technikailag modként.
Sebaj , a "sendspace" oldalról levadászható egy magyarítás.
Teljesen olyan, mindha rosszul beszélnél oroszul és nem mindent értenél pontosan.....
szal egész hangulatos és használható...
""utánanézek a pontos filenévnek a letőtikéhez""
"COP_Hun" a letőtendő file neve
bátor ember vagy , aztán rádsóznak valami warez másolt verziót , nem rendelnék onnan , inkább megkérnék valakit , hogy dobja fel a szinkront valahova ...