Hírek

megfog itthon is jelenni, biztos , de késni fog abba meg nem hal bele senki (fallout3 addon pack , ez is majd fél évet késett , de márciusban meglessz a dolog, sajnos magyarország ilyen hely.... )

orosz fórumról tulajdonítottam el , majd 1 éve :D ,de van többféle, szóval ha megunom ezt akkor csere :D

Háth ha meg nem,akkor magyar személyi felmutat,Szlovákiába besétál,azt jó hangosan magyarul egy CoP-ot, de mire 3mat számolok :P

Szóval mikor? (Csiga, ezt a belinkelést nem értem)

A link jim67 néggyel lentebbi posztjára mutat, kb. ennyit tudunk,ha pontos dátumról lesz valakinek tudomása,nagy pirossal jelezni fogja,gondolom :wink:

[mod]Ne írjál narancssárga hozzászólásokat - Tibi[/mod]

Jelezném én még lila pepita kiskockával is, csak már lenne itt. Mégis felhábórító a
nagy fogyasztói társadalom 20. évében, hogy ennyire nincs tájékoztatás. Vagy pedig tényleg csak ennyit
érünk.

furi, nekem gscsek azt mondták a wörld wájd riliz dét február 2. azt hogy onnantól kezdve ide mikor hoznak, már nem rajtuk múlik :D

Meg lehetne tudni valahonnan, hogy hány példányban kelt el a SoC és a CS?
Önmagában is érdekelne, de talán a CoP megjelenését övezõ bizonytalanságokra is lehetne
következtetni belõle. (Vagy sem).

mondtam itt bizonytalanság nincs , a megjelenés biztos ,de időpontot még nem tudtak mondani :)

a soc valami 2millio példányban kelt el, a csé az olyan 1milla példányban... viszont a cop már lassan eléri a soc példányszámát, és még csak oroszországban, németben, és lengyelben van kint :) kb annyira jó lett.

Vissza
Top Alul