Hírek

mondjuk igaz hogy warheadnak jobb szinkronja van de azért a cs szinkronja se annyira rossz, jó tényleg volt bár elcseszett dolog de szerintem jobb mint fúl angol

Jim! nálam annál a linknél ami mellé odaírtad hogy a leggyorsabb vírust jelzett

nálam nem volt vírus , akkor letöltitek máshonnan (milyen vírusjrtóval néztétek ? meg egyébként a többi is ugyan az mert egy ember rakta fel mirror-ra is , jha és legközelebb a véleményket NEM ide várom hanem az oldalra köszi. )

nálam is vírust jelez a többi meg valamiért nemjó

akkor kérd meg hozzáért rokonod segítségét , hogy töltse LE , a másik 2 link tökéletessen működik , és az a 3. is jó , a gameguru-n sem volt visszajelzés vírusos link-ről , frissíteni kellen a vírusírtóttokat , vagy megvenni...

Ez az OGSM mod ez micsoda? próbáltam lefordítani translatorral az oldalát, de csak egy jót kacagtam rajta( " 266 dörzsölje " ) :lol:

link

Van CS-s ( meg SoC-so is ) is ezt siekrült kihámozni, csak hogy mit tud azt nem

"A mai napon kikerült egy hír a gamestar online-ra , amiből kiderült , hogy a Call of pripyat gold sátuszba.. "

aki a részletekre kíváncsi fáradjon a következő linkre -> http://stalker.wwgpp.hu/stalker/page.php?id=387

(ha nem keltette fel az érdeklődésed ez a kis szösszenet akkor is érdemes elolvasni a hírt , mert a cop megjelenésvel kapcsolatos és parázs viták alapja lehet mind itt a fórumon mind a fansite-on )

Vissza
Top Alul