Hírek

Az internet tele van ATI-nVidia hívek vitáival :D
Szerintem mi,vásárlók,csak győztesei lehetünk a két nagy versengésének.

Konkrét megjelenésről akkor nemtudunk még?

november , de ez a másk topicban is ki lett tárgyalva

Jim tudom nem ide illik de én most filozok ,hogy L4d2öt vegyek majd vagy stalker copot mert mindegyik nov körül jönn ki de szerintem az dönt ,hogy melyik fut jobban agépemen a l4d értelem szerüen Cs motorján megy szóval az biztosan megy ,de félek a coptol ,hogy nem fog menni :?

panzerdivision":1a68wgf2 mondta:
Jim tudom nem ide illik de én most filozok ,hogy L4d2öt vegyek majd vagy stalker copot mert mindegyik nov körül jönn ki de szerintem az dönt ,hogy melyik fut jobban agépemen a l4d értelem szerüen Cs motorján megy szóval az biztosan megy ,de félek a coptol ,hogy nem fog menni :?

meg kell venni mind a 2-t vagy egyiket sem , féljél csak , vagy olvass visszább és nézzz szétt az ajánlott oldalak egyikén a gépigény miatt , NEM CS semmi cs-ről nincs szó a motort source-motornak hívják ami a hl2 motorja , szal azt , hogy CS .... el lehet felejteni :wink:

ha a cs normálissan ment a gépeden , akkor ez is menni fog , ha van 3gb-d van 9800gt körüli vga-d 2,4ghz-s dualcore procid akkor nagyesélyel nem lessz problémád , az oroszok is leírták nem kell félni már amikor kievben volt a tesztelés akkor is stabil volt a játék .

2400hd vidi kari :) 1g ram 3200-es proci aszem :) pont elfut szépen rajta a source :)

az offot tessék jelölni -jim67

Mai napon bejelentette GSC, hogy a Call of Pripyat elindult a dvd nyomdába. Az-az október elején megjelenik Oroszországban és Ukraijnában, és körülbelül október közepén már a világon mindenhol kapható lesz.

Hát remélem úgy lesz és őszi szünetben lehet játszani :D

hűűűhh de jó... :) csak mi tényleg később kapjuk meg, de akkor sem november :) és magyarosítási hírek?

dezodor":bumh55ru mondta:
Mai napon bejelentette GSC, hogy a Call of Pripyat elindult a dvd nyomdába. Az-az október elején megjelenik Oroszországban és Ukraijnában, és körülbelül október közepén már a világon mindenhol kapható lesz.

taps1 taps1 Eeee öröm,eee bodogság...

Magyarosítás ehhez is lesz, mint a Clear sky-hoz? És ez is lesz gyüjtői kiadásba, erről nem tud valaki valamit?

annyira akarjátok ezt a magyarosítás dolgot , hogy ha megtudjuk ki lessz a forgalmazó , írok neki egy mailt (de én nembánnám ha nem lenne lefordítva ) . Viszont arra nem is gondoltunk , hogy mivan akkor ha a bitcomposer games lessz itthon is (úgy mint a cod 4 esetében full angol borító és kézikönyv + játék ) , nah azért ezt nem nagyon szeretem ,legalább a borító és a kézikönyv legyen magyar .

vki tud oat szerezni vagy helyet ahonnan lehet ugy rendelni h a szinkron az ukran, viszont angol a felirat. mert elegge illuziorombolo amikor beszelgetnek a stalkerek ukranul esn odamek hozza erre elkezd angolul beszelni.

Vissza
Top Alul