Hírek

Mi a baj a szinkronnal? Nekem bejön az orosz(ukrán) akcentus, és éretem az angolt is,
de a magyar jobban tetszik...és attól még nem képzelem, hogy a paksi zónában
vagyok. Ha drágítja, ezt a kölünbözetet szívesen fizetem. Megaztán fejlõdik a PC játék
szinkoron-ipar. Talán más kiadó is méltóztat jobban kiszolgálni a magyar játékosokat.
Néhány játéknál nagyon is elkéne.

Én is szerettem a szinkront,de attól tartok,ha lesz, még jobban csúszik miatta a kiadás lol2

márpedig szinkron csak akkor lesz, ha a kiadónak is érdeke... deep silvernek érdeke volt, mert tudták itt is sokan vennék a játékot. nem tudom hogy van ez a bt composernél... ha tudják hogy Magyarország is "létezik" és vannak potenciális vásárlók, akkor biztos lesz szinkron.

Tényleg,mindig érdekelt,hogy becsülik meg a vásárló-közönséget.Piac-kutatást csinálnak,vagy más statisztikai adatokkal dolgoznak?

Hát ha igaz, hogy a GSC a legjobb eladásait Kelet-Europában érte el, akkor figyelnek
ránk, Kijevbõl nézve mi tehetõs vásárlók vagyunk és mások mint a nyugatiak.
Sajna az a tapasztalatom, mintha egy kiadó nem is számítana komoly cégnek, ha
nem csúszik a kiadása a beharangozotthoz képest. Vagy csak az elõrendeléseket
akarják növelni?

jim67":1zquy2hi mondta:
megvan ki lessz a kiadó

"Nos kiderült ki lessz a kiadó , sajnos nem a Koch media , viszont ismét Német lessz mégpedig a Bitcomposer Games . A pontos időpontot még mindig nem tudjuk , annyi derült ki ,hogy ősszel jön a game . Jött egy kis trailer a kiadó megnevezésének az örömére ."

http://www.bit-composer.com/www_en/news ... 0e97cfcb28

Azt nem értem,miért nem kapkodnak nevesebb kiadók a játékért.Félre ne értsétek,nem akarom lenézni a Bitcomposer Games-t,de az EA kiadja az NFS 1000-t,FIFA 1000-t,stb,hát,újabb bőr....
A 2 milliós ShoC-eladás nem elég meggyőzőerő?

Már csak az kéne hogy az Ea-nek köze legyen a Stalker-hez....

de nem csak kocsi hanem verseny pálya és a stalker filling meg nuku és a stalker csak abban külömbözne a többi ea től hogy a zónában versenyeznek

Csak példának hoztam fel az EA-t,én sem kívánnám,hogy köze legyen a játékhoz.... lol2

LOL elképzeltem magam előt az EA-s stalker boritott a hideg is kirázott xD
AM az EA majdnem a legjobb gameked adja ki! .D pl BF sorozat de valahogy bugosra sikerülnek mindig :)

Közben,azt hiszem,rá jöttem.
nVidia-ATI harc miatt.Az nVidia sokáig nem támogatta a DX10.1-t és megkérte a játékfejlesztőket, hogy legyenek szívesek nem használni a grafikus motorjaikba ezen eljárásokat.A Clear Sky egyik (azt hiszem 1.5.0.8 ) patch-a óta támogatja a DX10.1-t,le is cserélték az nVidia logót ATI-ra.Az nVidia megorrolt és mivel a "nagy" kiadók játékai nagyrészt az ő kártyáit támogatják,szólt,hogy nem kéne erőltetni a CoP kiadását.De mivel játékokat kell kiadni,az nVidia is rákényszerül,hogy kiadjon és fejlesszen DX10.1 irányban.
Gondolom....

úgytűnik sikerült megvalósítani a sötétben tapogatózás elméletét , de az is lehet , hogy igazad van , én olyat halottam , hogy az Nvidia-nak lejárt valami licence-szerződése a játékkal kapcsolatossan és azért volt a váltás .

a gsc ezzel a lépésével azért kicsivel több pénzre tett szert.....

Vagy az Ati kezdett egy kis háttér munkába, mert most nem az Ati kártyák vezetnek..
már régóta nem..

Az eladásokra értettem. Mint amikor az AMD ott volt az Intel után, ma meg már
nagyobb a távolság közöttük.

légyszíves mostantól használd az OFF megjelölést, mint ahogy azt a többiek is teszik. javítva.

a piaci részesedések isnagyobb részben az nvidia-nál vannak , iphon-on volt egy hír de nem találom

Bocs, kijelöltem a nem témába vágót, a színt, de nem az jelent meg. Kell még
csinálni valamit?

a szöve legközelebb a tga-ek között legyen úgy mûködni fog jim67

Vissza
Top Alul