Heti hírek a GSC fejlesztőcsapattól

hja az már régi széria... meg ahhoz ottvan a float32 sima, azt is fejleszti a csávó mindig, szal nincs ok a panaszra

Indult egy új honlap akit érdekel nézze meg de még fejlesztés alatt van!! cím:clearskyhun.atw.hu

1. firefoxban szétesik, 2. nem jó a térkép... mert a régi 2004es stalker térképet tetted be. a shoc térképe más, a clear sky pedig még nem publikus.

hát szerintem is ráfér még 1 kis optimizálás de nem rossz csak lehetne rajta még valami más is pl letöltés stb..)

Valaki tud valamit a régebben emlegetett Free Expansion-ről? Volt róla szó, hogy majd egy későbbi patchben lehet, hogy visszakerülnek a kimaradt pályák, dolgok, stb. :?

Akkor mi maradna a Clear Sky-ba? :? Szerintem egy addont kellett volna csinálniuk, nemértem hogy tudják majd eladni 2008-ban a nagy DX10-es nevek után :|

azokat el lehet felejteni... :F az a legroszabb, hogy ott hever a gépeiken archiválva.. vagy akárhogy, de mi már sose fogjuk látni. a free play az 1.1-be lesz. annyi hogy nem lesz sztorilájn, és akárhova mehetsz... de azt már rég kilőttem :F

pYura":2dz3a33m mondta:
Akkor mi maradna a Clear Sky-ba? :? Szerintem egy addont kellett volna csinálniuk, nemértem hogy tudják majd eladni 2008-ban a nagy DX10-es nevek után :|

Szerintem is amolyan WoW Burning Crusade féle beleinstallálós kiegészítõnek több értelme lett volna.

Baromi jó a grafikája egy mobilos játékhoz képest! 15 éve még a legkomolyabb PC-s játékoknak volt ilyen a grafikája (vagy még ilyen se...), néhány év múlva meg talán már tök elterjedtek lesznek a Doom 3 szintű játékok mobiltelefonra! :D

Azt hol lehet megnézni, hogy milyen telefonokat támogat?

Hát én emiatt nem veszek új telefont az biztos, ha nem fogja támogatni az enyémet akkor nem lesz mobile stalkerem. Bár megmondom õszintén hogy engem különösebben nem is érdekel, ha kijön megnézem de kb ennyi.

Vissza
Top Alul