Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Valaki tud valamit a régebben emlegetett Free Expansion-ről? Volt róla szó, hogy majd egy későbbi patchben lehet, hogy visszakerülnek a kimaradt pályák, dolgok, stb. :?
Akkor mi maradna a Clear Sky-ba? :? Szerintem egy addont kellett volna csinálniuk, nemértem hogy tudják majd eladni 2008-ban a nagy DX10-es nevek után :|
azokat el lehet felejteni... :F az a legroszabb, hogy ott hever a gépeiken archiválva.. vagy akárhogy, de mi már sose fogjuk látni. a free play az 1.1-be lesz. annyi hogy nem lesz sztorilájn, és akárhova mehetsz... de azt már rég kilőttem :F
Akkor mi maradna a Clear Sky-ba? :? Szerintem egy addont kellett volna csinálniuk, nemértem hogy tudják majd eladni 2008-ban a nagy DX10-es nevek után :|
Baromi jó a grafikája egy mobilos játékhoz képest! 15 éve még a legkomolyabb PC-s játékoknak volt ilyen a grafikája (vagy még ilyen se...), néhány év múlva meg talán már tök elterjedtek lesznek a Doom 3 szintű játékok mobiltelefonra!
Hát én emiatt nem veszek új telefont az biztos, ha nem fogja támogatni az enyémet akkor nem lesz mobile stalkerem. Bár megmondom õszintén hogy engem különösebben nem is érdekel, ha kijön megnézem de kb ennyi.