Helyszinek

• Témaindító Témaindító Anonymous
  • Kezdő dátum Kezdő dátum
jim67":3gc8jcq7 mondta:
az agyperzső a vörös erdőbenn van és ssajna nem lehet oda eljutni csak a shoc-ban ( army werhous-ban nnincs levelchanger és halálos pszihotikus sugárzás van arrafele... kár pedig jó pálya volt és azt sem tudtuk meg hogy mi va abban a lefele vezető helységben amihhez dezodor talált kód-ot ahhol 1 monolith-os fickó mesterlövésszel osztja az áldást

Hol van pontosan az a hely ahol a monolitos csávó ossza csipával az észt?

valahol ott van ahhol eltudsz kanyarodni pripyat felé nha ez a kerszteződés másiik felében ettöl kkicsit lejebb kkivan bontva a kerítés és ottvan pár doki hullája

Hello!

Gondoltam beírok a fórumba, hogy 1 számomra elég zavaró dolog feltűnt-e valakinek: Az egyik kedvenc pályarészem volt az előző Stalkerben a 100 Rad Bár-os pálya. El is szerettem volna menni oda, ezért beléptem a Szeméttelep felől ahol ezt megtettem az előző játékban is, de egy másik pályára vezetett, oda ahol van azaz erőd ami az előző részben a Freedomosoké volt. A Yantar felőli út ami a vasútállomásos pályára vezetett, az pedig a szeméttelepre
rakott be. Ok, hogy itt nincsenek benne ezek a pályák, másképp kellett volna megoldaniuk az átjutást. Nekem az az érzésem volt, mintha az anomáliák a teret is átrendezték volna... :?

nincs benne a játékban de ha megnyitod a pda-t akkor látod hogy ez a pályarész ki van fehérítve a térképről .

ige. megpéldául azis kivan fehérítve ahol kikelett kapcsolni az Agyperzselőt
amúgy nem múltban kéne szerintem beszélni mert ez az előzmény.. :D :D

Ott hiányosak a hírszerzési adatok :)

Amúgy én nem szerettem bar-t, szóval nem hiányzik, viszont kétségtelen, hogy most nincs egy olyan központi, stalkerekkel annyira teli hely, mint az volt...

Kár hogy azt a kikőtős részt nem rakták bele amit a térkép szélén lehet látni jó lenne lennének benne viziszörnyek is. :D

Különben a bárt ha összeillesztve a wild territoryval rakták volna bele úgy már még több értelme lett volna.

Ami a bar mellet van.
A socba ott kell átmenni a yantarba.Azon keresztül.

nemtudom meglehet-e taláni az a Professzort az Ingoványban aki akármilyen élőlényt meggyógyit, mert amikor a Clear Sky-al játszottam akkor a Szolgálat bázisán Agropromba mesélte egy Szolgálatos hogy ez a Professzor aki lényegében a Zóna legelső S.T.A.L.K.E.R.E olyat kivánt a kívánság teljesítőnél hogy bármilyen élőlényt megtudjon gyógyítani legyen az ember vagy állat, ezt mondta a Szolgálatos, és azt is mondta hogy ez a Professzor egy Szelíditett Csernobili Kutyával jelenik meg és már több S.T.A.L.K.E.R is látta, ha valaki tudja hogy lehet a professzoral talákozni az feltétlen írja el ide előre is Kössz.

Meg az érdekelne hogy lehet eljutni Piripyat Városába mert valamerre arra van az Agyperzselő és a Katonai Raktártelepen keresztül lehetne eljutni de hatalmas a sugárzás és vagy 4-5 Monolit védi mint a lezuhant orosz Harci Helikoptert,

1. Ez melyik mód??? lol2
2. a Clear Sky-ben másfele megy a történet ott nemlehet átmenni ahol montad úgyvan megírva.

Maschingewehr42":1g74stft mondta:
nemtudom meglehet-e taláni az a Professzort az Ingoványban aki akármilyen élőlényt meggyógyit, mert amikor a Clear Sky-al játszottam akkor a Szolgálat bázisán Agropromba mesélte egy Szolgálatos hogy ez a Professzor aki lényegében a Zóna legelső S.T.A.L.K.E.R.E olyat kivánt a kívánság teljesítőnél hogy bármilyen élőlényt megtudjon gyógyítani legyen az ember vagy állat, ezt mondta a Szolgálatos, és azt is mondta hogy ez a Professzor egy Szelíditett Csernobili Kutyával jelenik meg és már több S.T.A.L.K.E.R is látta, ha valaki tudja hogy lehet a professzoral talákozni az feltétlen írja el ide előre is Kössz.

Meg az érdekelne hogy lehet eljutni Piripyat Városába mert valamerre arra van az Agyperzselő és a Katonai Raktártelepen keresztül lehetne eljutni de hatalmas a sugárzás és vagy 4-5 Monolit védi mint a lezuhant orosz Harci Helikoptert,

Pripaty városába sehogy nem lehet eljutni.
Az a professzor akiről beszélsz az szerintem szaharov professzor lessz és a yantarba a stalker bázison lehet cuccokat venni tőle.

Vissza
Top Alul