Havi Hírek

dezodor

New Member
Csatlakozás
2007.02.18.
Üzenetek
2,468
Reakció pontszám
0
Hely
Szeged
Webhely
www.dezowave.com
Új akcióba kezdett a GSC, mivel rájöttek nem túl jó, ha nincs hír a játékról...

A következő a célkitűzés: minden hónapban kapunk naptárt, és képeket a játékról, és ami a legfontosabb, 5 kérdést kell elküldeni minden hónap 20.-ig, és válaszolnak. Nagyon fontos, hogy csak 5 kérdést lehet küldeni, és csak a bejegyzett fan-site-októl fogadják őket...

Lehet dobálni a kérdéseket, aztán kiválasztjuk a legjobb 5-öt, és mehet a menet...

Egy kérdés:

Lesz-e tényleges DX10 (vagy DX10.1) a Clear Sky-ban, vagy csak afféle Crisys hibrid lesz a dolog ilyen szempontból?

Másik kérdés:
Lesz-e valamikor hivatalos freeplay?
Tudom hogy van többféle,de azokat a készítőik saját szájizük szerint alkották meg...
Érdekelne hogy a GSC hogy oldja meg.....
Ja,és megéri-e még egy harmincon tuli korú a megjelenését??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

ami már biztos, hogy az 1.1-es patch a freeplay-el a clear sky után jön ki... valószinűleg lesz minimális áthidalás az xray1.0 és 1.5 között, hogy az 1.1 után kijövő sp sdk működjön mindkét verzióval.

ezek jo kérdések, de én is kérdeznék egyet-kettőt...
Milyen pályák lesznek?
Elmegy majd a Clear Sky maximális grafikus beállításokkal egy Radeon x1950-en?

ezekre én is tudok részben válaszolni...

szal pályák: 19 pálya lesz kb (úgy volt hogy 15 lesz, de még kapunk a fejünkhöz párat) abból kb 8-9 régi pálya lesz (mocsár pl... vagy földalatti pripyat, vagy red forest, ami mostmár tényleg erdő lesz, nem csak 3 fa... meg tán az a sok érdekes lejárat is használható lesz majd...) átalakítva, úgy ahogy még sosem láthattuk. a többiről csak annyit tudok hogy Limansk, meg sok terep, mint ami a igro-s képekről is látszott...

a másik kérdés: igen. mivel dx9-ben maximális felbontással tudod majd tolni a cs-t. dx10-hez kell majd valami izmosabb hártya.

érdemes, mert addigra úgyis lentébb megy a dx10es karik ára, mert ugye jön a dx10.1 :) és állítólag a régi dx10es karikat lehet kidobni, vagy majd biztos csinálnak valami bioszfrissítést hozzá nemtom :F

meg nem kell alaplapot cserélnem mert agp-ben is van dx 10

ja hát még ki se jött a d10, de már a d10.1-es már reklámozzák :D
kíváncsi leszek hogy március körül mi mennyi lesz, akkor jön ki csomo játék többek között remélhetőleg Clear Sky..:F

decemberi kalendárium:

december2007fc6.jpg

elküldtem az 5 kérdést, mivel nem gyűlt sok össze, ezért kicsit az én szájízemhez igazítottam őket:

1. Ha lesz single player sdk akkor az kompartiblis lesz a Shoc-cal és Cs-vel 1x-e?

2. Hallottuk, hogy még több pálya lesz a Cs-ben, megerősítenétek?

3. Pripyatban csak föld alatt mehetünk majd a Cs-ben? vagy a várost is bejárhatjuk újra?

4. Dx8ban is menni fog a Cs? vagy csak dx9ben vagy dx10ben?

5. Lesz -e még város, olyan mint pl a régi deadcity a Cs-ben? vagy csak Pripyat meg Limansk (vagy limansk lenne az átdolgozott deadcity?)

---
ennyi. remélem ezek nem olyan kérdések, amikre csak sejtelmesen tudnak válaszolni, mivel titok :)

Köszi dezodor. Fejlécből csináltam egy linket, majd onnan is elérhető lesz mind a 4 (ha minden jól megy csak ennyi lesz :) )

mostmár fent lehetne "valahol" a játék alpha-ja :twisted:

Ó a régi szép idők, mikor még alphakkal meg bétákkal szórakoztunk, hogy egyáltalán elinduljanak... :) Nosztalgia feeling :)

Az volt a legjobb amikor a 2215-ben multit rendeztünk és egész este este azon kínlódtunk, hogy fel tudjon mindenki csatlakozni (Hamachi virtual LAN meg satöbbi) <:D> (ha jól emlékszem akkor nézettségi rekord is dőlt a fórumon :D ) Természetesen nem ment mert mindenkinek más verzió volt meg még abból is utána meg leszedtük egységesen de úgy laggolt mint az állat :D .

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul