GTA 4

tuningoljál csak , gyári hűtővel meg mindenfélévl , viszont ha a processzor elfüstöl akkor a garanciádnak annyi , nameg ott a feszültségértékekkel is játszani kell , meg egy komoly benchmark sem árt ,én azt javaslom , hogy ne egyedül ess neki , mert póruljárhatsz ,és ha nagyobb proci kell akkor venni kell nagyobbat , em tuningolgatni .

tesóm infó szakos ért hozzá az ő E4600-a (asszem ilyene van) és az 2.40-ről 3-ra van igaz nem gyári hűtővel de majd egyszer én is venni akarok rendes tuninghoz való hűtőt anélkül 3 ghz fölé nem megyek és a táp 450 w-s CHIEFTEC annak is bírnia kell

hát a tuning függ a biostól is h mennyire van elgedve a tuning és a beállítások és h a procidnál engedélyezve van e de ne gyári val kísérletezz hanem olyannal érdemesebb ami már tuningot is bírja

ok szerrintem még gyárinál ez a tuning ami most nekem van 2.75 még elfogadható nem?? ha a nyarat szépen lazán kibírta akkor baj már nem lehet

Ne piszkáld azt az E5200-at. Jó az úgy ahogy van, nem lesz sokkal gyorsabb a gépen, minimálisan. Ne rizikózz, inkább gyűjts egy új procira, és alaplapra.

gabber 9511":32cs0ot3 mondta:
tesóm infó szakos ért hozzá az ő E4600-a (asszem ilyene van) és az 2.40-ről 3-ra van igaz nem gyári hűtővel de majd egyszer én is venni akarok rendes tuninghoz való hűtőt anélkül 3 ghz fölé nem megyek és a táp 450 w-s CHIEFTEC annak is bírnia kell

nekem is olyan van ,de az a 600mhz mit ér ? semmit , ami játékok elfutnak akrámilyen dualcore-os xaron , legalábbis eddig nem volt olyan játék ami nem ment volna high beállítások nélkül . szomszédnak is e5200-van és a sims 3 is fut rajta , meg melette akármilyen dolgok .

tommyking9228":2lec37my mondta:
Ne piszkáld azt az E5200-at. Jó az úgy ahogy van, nem lesz sokkal gyorsabb a gépen, minimálisan. Ne rizikózz, inkább gyűjts egy új procira, és alaplapra.
procit nem fogok venni minek és alaplapot se mert P45-s ASUS P5Q SE és ez jóféle :D

mindenki jelölte az offot szóval nem lessz itt baj

gabber 9511: Akkor meg csak egy procit kell majd beújítani, de ezt ne húzd, mert lehet nem csak a procid látja a kárát!! Jó az úgy, ne piszkáld, mert elvághatod az egész gépet egy pillanat alatt!

a p45 és ezzel együtt a lga775 már a mult technológiája itt jövője az lga1336 és LGA 1156 van , tudom egy e8400 ütős proci , de max 1-2 évig , után lehet ujjat venni (sajnos )

na a játék végefelénél tartok olyan küldi van hogy üldözök valami pegorino-t kocsival aztán egy kis lövöldözés épületbe is be kell menni aztán az elkapandó személy beül egy hajóba és nekem crossmotorral kell üldöznöm... következik egy olyan rész hogy rámpán ugrassak fel egy helikopterre és fel is ugratok ott írt valami olyasmit hogy nyomja space-t és megpróbáltam úgy hogy folyamatosan nyomom és úgyis hogy nyomogatom de nem mászik be a helibe és mindig leesek. Nem értem akkor mi a fenét kell nyomni közbe??? (ja és használtam a guglit de csak konzolos végigjátszás van szal sehol sem írják mit kellene tennem)

hát én vagy 5re tudtam megcsinálni midng jött közbe vmi elsőre metn volna de későn írta hspacet kell nyomni utánna meg nehezen jött össze :D

jah egybe folyt hogy space-t kell nyomni XD bocsi de úgy csináld ahogy írja úgy jó lesz ha jól tom D:

Ezeket a H = hogy, meg hasonló rövidítéseket nem lehetne elfelejteni? Totál értelmetlen, és zavaró is volt jelen esetben. Tessék kiírni az egész szót, nem roh@d le az ujjad +3 billentyűleütéstől.

[mod]Nincs dupla hozzászólás - Tibi[/mod]

ja már értem. az kavart be hogy nem írta külön hogy h és f az mint folyamatos meg soha nem hallottam hogy így rövidítést

EDIT:
ebből xarból elegem van folyamatosan nyomom a space-t és nem mászik fel hogy ....-ját má ennek fal1

most szépen felkesz az asztala elől , lenyugodsz , és kilépsz a játékból , megiszol egy pohár vizet , vagy akármit , és kb 10 perc mulva NYUGODTAN , visszaülsz a gép mellé , és borítékolni fogom a sikert :D anno a gta sa-ban is voltak ilyen részek főleg a repülős iskolánál , nomeg amikor liberty city-be kelett repülni ,azaz eltéríteni a gépet , ha rövidítések akkor én is kérnék valamit az AM-ozást is lehetne szünetelteni , akármilyen kocka vagy , nyugodtan írd le hogy amúgy :D

na sikerült nem folyamatosan kell nyomni hanem nyomogatni vagy 200szor ...........
jaaj ne is emlegesd jim..........

Vissza
Top Alul