GTA 4

Rascal beszóttááááá :o #B :D
am szerintem inkább neked van xar izlésed mert be kell látni az ea.nak a játékai pocsékok az más tészta h persze az átlagos júzereknek készítik csak ez még úgy két éve nekem se volt bajom mostanra már elég idegeítő főleg h ezekért a semmikér pénzt kérnek.

Jim sajnos mocskos LIVE-s renszere lesz így ezt itt magyarföldön úgy néz ki nem élvezhetjük.

Amúgy különben nagyon király lenne az előzetesek alapján.

a mocskos kis szerencsésnek már megvan eredetiben (dániai gyerök )

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AvYCqLbR-6o&hl=en&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/AvYCqLbR-6o&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

úgytünik néhány orosz hapi már jáccik a játékkal szal ennyit a secure rom-ról

beztytuurg8.jpg

viszont felütötte az egyik ismert torrent portal-on 1 iso 69 seed-re és kb 3500 letöltő ne nevettesetek már :lol:

és úgytűnik hogy az iso nem is akar működni

6a5a68eb09ad87fc05bbd5d0aca8.jpeg

akinek kell a játék és nem akar kimozdulni az otthona biztonságából az töltse le innen pontosabban vegye meg http://www.direct2drive.com/2/7264/prod ... V-Download :D

nos úgytünik az agyondícsért és hypolt gta4 eltűnik a sülyesztőben azért az kicsit vicces hogy
eredeti játéknál is az installl és az aktiválás kb 3 óra :D (nha ezután a rockstar parkolójában nem fog mindenéfle lamborghini és drága kocsi parkolni ) csak azt tudom mondani hogy ne vegyétek meg iletve először igenis töltsétek le nézzétek meg hogy megy-e aztán ha minden ok és teccik a játék akkor lehet indulni a bolt felé.

kipróbáltam a game-t hogy hogy fut nálam nos medium 1280*1024 és kb olyan szinten mint a crysis high-on a grafika az télleg nem csúcs

gta4cl7.jpg

Nem tudom de már kezd elmenni a kedvem a game-tól szereztem 1-változatot de 1- nagy fo....s az egész most a razort proszálom lol2 keddre megszerzem :D

Sajna nem megy a gépen majd tavasszal az új gépemen szétjáccom magam vele.
Rascal:honnan töltötted?

Kizárólag csak is legális oldalról ami csak legális dolgokkal foglalkozik. És nem kötöm az orodra ha fent vagy normális oldalon akkor te is letöltheted persze csak legálisan. :D

szerintem először érdemes letölteni aztán megnézni hogy megy -e de az nagyon érdekes hogy bizonnyos fórumokon azt írják hogy 8600gt-vel 2gb-ram-al high medium beállításoknál nem szaggat a játék ..... persze

a llénnyeg hogy a rockstar ezt elkúrta nem kicsit..... jobb llett volna ha jut még idő a hibák gyomlálására
és inkébb jövő májjusban jött volna ki... mi anno a sanandreas

jim67: Figyelj nekem is 8600-gt van és 3-giga ramom majd kedden kiderül hogy szaggat e vagy nem 8) :lol:
Ui: most már mondhatom hogy 1024*768 75 hz tökéletesen bug nélkül fut a game :halom:

Valaki találkozott már olyannal, hogy a vonalsimítást nem tudja bekapcsolni?

Az rendben van, hogy a játékban nincs, irány a legfrissebb nVidia driver, hozzáadom a GTA4-et, beállítom, hogy írja felül a játék beállításait, szépen konfigurálom, erre a játék mintha meg sem hallaná, mindegy milyen beállításokat is adok neki.

Mondanom sem kell, simítás nélkül gusztustalanul néz ki.

Ötletek?

Igen ezt én is észre vettem, egyszerűen nem lehet ráerőltetni... Undorítóan fos lett a PC-s port :roll:

hát igen elég elbaxott termék lett... mellesleg a pár helyen az év játéka .... :jajj:

Hát nem tudom mi tetszik rajta annyira sok embernek... Szerintem a Rockstar-nak a PC-s segmensre kéne koncentrálnia, és nem holmi vack konzolos átiratokat kellene adnia a játékosok kezébe...

Szembementem magammal és nem várok több drivert, jáccom kockásan. 1 délután alatt megcsináltam csomó mellék- meg főküldetést és azt kell mondjam, ez JÓ :D Többet majd ha többet játszottam.

Sempai":1yzkwkre mondta:
Hát nem tudom mi tetszik rajta annyira sok embernek... Szerintem a Rockstar-nak a PC-s segmensre kéne koncentrálnia, és nem holmi vack konzolos átiratokat kellene adnia a játékosok kezébe...

pénz beszél kutya ugat.
ez esetben a microsoft a pénz és a rockstar a kutya ennyi az egész.

ja ha nekem lenne már 1 jó gépem éjjel nappal nyomnán de nincs.

Murder3: Hidd el nem vesztessz semmit sem engem ami lekötött az max az volt hogy kocsival faltol falig tomboltam, de a küldetések eggyltalán nem, az eleje szinte az összes gta-nak ugyanaz ,vezess a-b pontba közben beszélj x,y-al, köszönöm én ebből nem kérek. Ha valami jó vicces játék kell akor inkább próbáld ki a saints row 2-t (ugyebár nem mindenap van olyan játék ahhol xar-al kell a város házait lelocsolni :lol: )

Azt elismerem, hogy az eleje uncsi, még én is a "lődd le XY-t" korszakban vagyok, de volt már autósüldözés, rendőrt is jáccottál, szóval lassan beindul a dolog. Arrón nem is beszélek, hogy a jték maga szép (jajj csak AA lenne már) és élvezetes. A rendőrök nem nyomik, akinek fegyvere van, simán kicsinál, az egész hely tele van élettel, rendes dugók vannak például (és nem olyan az egész hogy egyszercsak bedurran valamelyik bot agya és elkezdi letolni a többieket az útról... igazi dugó). Az emberek is rengetegféleképpen reagálnak a behatásokra. Az életrendszer is tetszik, ez a kajás dolog valóban játszható úgy, hogy minden utcába lehet valamit enni... Kocsik (meg általában minden dolog) nagyon kidolgozottak, a vezetés sokkal nehezebb, mint az SA-ban...

Sztoriban talán nem nagy ugrás, de ha valak felteszi az SA-t meg ezt, akkor azt mondja, hogy "na végre, a GTA-knak is emberes lett a grafikája).

mellesleg a legjobb gta az a vice city volt.

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul