GTA 4

Nekem a San Andreas tetszett a legjobban amúgy nekem is bejön a mostani ég és föld a grafika az uj és a uccsó között sokat feljödött . Láttam englis- de nem tudok englis meg 1-lőre nem is akarok ugy hogy várom a hun-t :lol: :lol: :lol:

Szerintem a VC volt az egyik legrosszab nekem a gta3 az örök hangulatba sokkal job volt mint a vc.

Abban még lehetett a libasorban közlekedő krisnásokat letaposni és bónuszt kaptál ha egy slukkra sikerült :twisted:

Nektek melyik város a kedvencetek a gta világából.?
Nekem Liberty city és én nagyon örültem hogy újra ide tér vissza a gta bár nekem ez a nagyon nagy város leszimulálás annyira nem jött be.

Majd ha lesz jobb gépem ami még nagyon messze van a pénz miatt akkor kipróbálom addigra csak lesz majd magyaritás is hozzá.

Banderas en aztz hittem azok kiskatonak mert oan szep sorba futottak :D :D :D viszont tenyleg irdatlan penzt lehetett vele szerezni viszont a langszoro :D :D :D :D :D :D :D

Jó game a négy !
Liberty City és az emberek üldözése szórakoztató !
Niko Bellic bőrében ! :D

adok veszek topic , egyébként boltban 12 , ha tegyük fel te 10-et akrsz érte , akkor az a vevőnek NEM éri meg , és kitudja , hogy működik -e a kulcs , mert ugye azt aktiválni kell a g4l-al

lehet olyan hogy nem műxik az eredeti játék cd kulcsa
meg gta4 amilyen bugos én 4rugónál többet nem adnék érte de amugy se kell

nem érted , van ez a games for windows os cuccos , nah a gta 4 is ilyen dobozban van , és ha mutizni szeretnél vele akkor a kulcsot aktiválni kell , és az egy felhasználónévhez van azonosítva , ez kb úgy működik mint a steam . Gta 4 nem olyan bugos az , jöttek ki frissítések szépszámmal , nekem a gépigénye nem tetszik :D

kb 5 patch van hozzá. Ha nincs patchelve azért bugos pl. eléd tesz egy falt ami nincs is ott. A játék jó csak hogy 100%-ra kijátszassad minden ugrajtót meg kell találnod, akkor meg 200 madarat kell ölnöd ami más és más helyen van és még sorolhatnám de jó lehet vele szórakozniJa és a multiját nem lehet kiütni de lehet próbálkozni hátha sikerül és nem veszik észre

rohanok és felvásárolom az összesset lol2

ja értem majd ha vége lessz az akciónak eladod 10000-ert
én akkor se vesz meg billentyűzetre gyűtök

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul