Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Nekem a San Andreas tetszett a legjobban amúgy nekem is bejön a mostani ég és föld a grafika az uj és a uccsó között sokat feljödött . Láttam englis- de nem tudok englis meg 1-lőre nem is akarok ugy hogy várom a hun-t :lol: :lol: :lol:
Nektek melyik város a kedvencetek a gta világából.?
Nekem Liberty city és én nagyon örültem hogy újra ide tér vissza a gta bár nekem ez a nagyon nagy város leszimulálás annyira nem jött be.
Majd ha lesz jobb gépem ami még nagyon messze van a pénz miatt akkor kipróbálom addigra csak lesz majd magyaritás is hozzá.
Eladom az eredeti dobozos gta4emet ha valakit édekel írjon kar_9_k@hotmail.com ra avgy tel: 06209190036 ár megbeszélés alapján de iylen 2-3ezer ért nem adom
adok veszek topic , egyébként boltban 12 , ha tegyük fel te 10-et akrsz érte , akkor az a vevőnek NEM éri meg , és kitudja , hogy működik -e a kulcs , mert ugye azt aktiválni kell a g4l-al
nem érted , van ez a games for windows os cuccos , nah a gta 4 is ilyen dobozban van , és ha mutizni szeretnél vele akkor a kulcsot aktiválni kell , és az egy felhasználónévhez van azonosítva , ez kb úgy működik mint a steam . Gta 4 nem olyan bugos az , jöttek ki frissítések szépszámmal , nekem a gépigénye nem tetszik
kb 5 patch van hozzá. Ha nincs patchelve azért bugos pl. eléd tesz egy falt ami nincs is ott. A játék jó csak hogy 100%-ra kijátszassad minden ugrajtót meg kell találnod, akkor meg 200 madarat kell ölnöd ami más és más helyen van és még sorolhatnám de jó lehet vele szórakozniJa és a multiját nem lehet kiütni de lehet próbálkozni hátha sikerül és nem veszik észre