GTA 4

jim67

New Member
Csatlakozás
2007.02.21.
Üzenetek
8,126
Reakció pontszám
0
ha megjelnik a játék még ebben az évben akkor itt kibeszélhetjük

Jo ötlet még sokat akarok ezen az oldalon még trogereskedni :lol: :lol: :D :D

Az év játéka ezt kijelentem ha idén kijön bár elvileg karácsonykor lehet kapni.
Ezt tuti megveszem csak azt a rohadt Live szarságot belehetne vezetni magyarországon mert így nem lezs multizás vele sajnos.
Az lenne a jó ha magyarítás hamar jönne hozzá mert nincs kedvem majd mindig újrakezdeni.

Igen igen én is hun párti vagyok :D :D remélem lesznek olyan szivesek lemagyaritsák. 8)

gta4.
miet lehet erre mondani?
nem gondoljatok h kicsit sok bort huztak mar le a gtarol???
gta1 annal nem volt nagyobb jatek a vilagon.

Azért nem igaz mert a gta játékmenete nem unalmasodik el mégha ezerszer ki is játszod annyi melléküldi van benne h pl a san andreast mém mindig tolhatnám a mellékküldiket.

Meg nem számít lehúzásnak mert mindig sok újjat mutat az előző részekhez képest és általában nincs gond vele semmilyen kategóriában.
Mármint jók a hangok zenék nagyon királyak a rádiók.
Jó a grafika.
Jó a történetük.
Nagyon free egyedülálló a játékvilágban az iylen szabadságot adó játék.
Egyszóval nehéz oylan negatívumot találni rá ami ront a játékélményen max a saját maga ketegóriájában lehet iylen oylan negatívumot rá mondani.

Ha megnézzük játékidőben a ha az nem rpg vagy hasonló kimagaslik.

1-et értek, amúgy KönigsTiger szerintem lehet hogy a sims- jobban bejönne neked nem ??? arrol is lehúztak pár réteget. Én személy szerint utálom a game-t haver nyálas barátnöje tolja vele lol2 .

addig biztos eljáccogatunk vele még kki nem jön vlami normálisabb cucc (vagy mirros edge :wink: )
ha év játéka akkor inkább fallout 3 (igaz én nem jácottam vele sokat de amit láttam az teccet ). majd kicsit később ha lessz hozzá pár értelmes mod akkor biztos még jobb lessz . a legutóbbi gta kicsit már túl volt bonyolítva bartánők..... evés.. ivás lol2 jha és a story nem mindig a legjobb rész a gta-nak most a ruszki kicsávó lessz liberty city kkirálya :lol: .
viszont abban mindenki biztos lehet hogy ez lessz az év legjobban várt játéka... és legjobban warezolt.

:D :D :D :D Ha fallout 3 kijön hun-részbe akármilyen játékról legyen szó nekiállok nem érdekel milyen jön ki én kipróbáltam englis-verzióba nekem iszonyatosan bejött. Mass Efect? halottatok róla na körülbelül igy voltam a mass effek-tel mikor kijött félredobtam mindent és nyomtam neki 10000000-rel

Hát a Mirrors Edge elég kétséges szerintem mivel ea termék hozni fogja a szokásos színvonalát.

Felhájpolják aztán lehet sokaknak nagy csalódás lesz.

Nem érdems a fallout 3-at hasonlítgatni a gta.kal mert tök más a célközönsége.
Azt én nem értem h a sok rpg szarba mi annyira jó.
A legtöbb dögunalom.
Van 1 pár jó de sok nagyon uncsi is van de viszont mindegyiknek nayg a játékideje.
Szerintem év játékának 1 rpg az picit durva lenne ugyanis egyáltalán se a fallout3 meg se a mass efect nem hozott annyi forradalmi újdonságot mint pl a gta4 fog.
Mert az rpg műfaj sokkal hátároltabb és a gta 4 a san andreas-hoz képest elég nagy újdonságokkal szolgál.
Persze kicsit elfogult is vagyok :D

Nem arra kell adni hogy mit irnak mert tény és való tényleg felfújnak sok mindent. Inkább kipróbálja az ember és leszűri a tanulságot. Amúgy rászoktam érezni ha tényleg jó game jön ki. Ha eljön az fl3-magyarul kijátszom (remélem jó hosszú lesz) aztán véleményt alkotok ja és leirom :D :D .
Amúgy lehet majd később annak is 1-topicot nyitni ahol megdumálhatjuk a dolgokat :D .

Csak az ea játékai sokszor nem hogy az igéreteknek nem felenek meg hanem bűnszarok.
pl a fifa09 hát ugyan az mint a 08 csak picit szebb a grafika.
Az újj nfs is borzadáj és még simán lehetne mondani 1 rakás ea játékot amiért horribilis összegeget kérnek.

Szerintem meg az ea jó kis gamekat nyomat de most nem vagyok, olyan állapotba hogy részletezem majd holnap :cry:

Hát én épp ellenkező véleményen vagyok szerintem már néha annyira pofátlanok főleg h mennyibe kerülnek az olyan játékok amik egyszóval pocsékok és a fifa esetében meg szinte semmi új és teljes áron új részként adják ki ez engem nagyon is felháborít.

Bár én inkább a minőségi cuccokhoz szokatam ami nem EA termék
de én nygaon ellenük vagyok bár igaz van is miért de mindenkinek más az igénye így az izlése is :D

Már jobban vagyok téma hozzá szolásilag:oops: 8) :lol: fifa ???????????????????? ne haragudj tudom hogy sokan szeretik az úgy nevezett fut ballt de lehet hogy rosszul irtam lol2 Ee a
Dead space,
nfs most wanted,
Packshot - Codename Panzers: Cold War,
Crysis Warhead, Crysis,
Hellgate : London Imádtam élmény volt vele játszni (kár hogy a fejlesztő cég halott) :cry:
:cry:
Medal of Honor Pacific Assault
Medal of Honor Airborne
cod 5 lemásolta a medál of honort lol2 (nem mozgat szeretem öt is)
Mercenaries 2: World in Flames( belekóstoltam nem rossz)
Mass Effect (IMÁDTAM NÁLAM NO.1)
HL trilogia(öt is IMÁDTAM) szintén bedolgozott az EA barátunk
Elfáradtam hát =1-nyit :oops: sims meg a fifa nálam WC (a fanoknak 1-re is elnézést csak saját vélemény)
Ui.:widra: bocsánat a szó értelméért 1ik támasztó oszlop szeretnék lenni a sok oszlop körül a honlapon eljen

Hát az nfs utolsó jó része a 05-ös most wanted volt utánna már csak lopás.
Mohpa az elég régi az Airborne meg enyhén gyenge volt.
Crysis hát inkább hagyjuk mert az is biztos h egy gyenge játék csak feviszi a graff de semmi más.
Hellgate London picit gagyira sikerült
Mercenaries2 bocsi de az ritka szar minden szinten.
A cod 5 az nem is ea termék de mind1
A Mass effect se az
Fifa az meg lehúzás a sims meg még nagyobb.
A dead spacet nem próbáltam így nem alkotok véleményt róla sokan pozitív véleményen vannak rólade én ezt így nem jelentem ki.

vissza kéne kanyarodni a témához (esetleg nyithatunk 1topicot aztán oda mehetnek az EA-s dolgot játékok )

valaki nem tud arrol hogy milyen lessz a játék multija (vagyis lehet küldiket csinálni coop-ban... vagy olyan lessz mint a sanandres "multija" ps2-n )

(TOTÁL OFF: nekem az a dead space egyáltalán nem jött be a grafika 1 rakás xar és a történet is kicsit unalmas a kamerakezelés bedig egyszerűen béna )

Még 1- uccso reagálás ea téma aztán részemről lezárom menj fel az ea-honlapjára Murder3 aztán nézz körül kicsit. Amúgy nem tudom neked mi tetszik de ritka xar izlésed van :D lol2

Vissza
Top Alul