Gépszervíz - javítsunk közösen!

Én a hűtőnek adok nagy esélyt mert ha kivan nyitva az ablak és érzem picit a hideget úgy semmi baj, de ha ben zárva azaz meleg van bent akkor rögtön ég a piros fény és hal meg a gép..és ez általába nyáron jön elő :)
Amúgy nézem ezt a progit és mennyi az ideális hőmérséklet? Most nyitott ablak mellett alaplap 45 fok, processzor 35...

játék után nyitott ablak mellett
alaplap 50 fok
processzor 45 fok

milyen proci van benne azt kérdezi fogatlan

Hűtés,ventilátorok,mint olyan? (Egyébként meg,igen. Tényleg azután érdeklődnék..)

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5600+ :) 2,80 GHz :D hupsz :D

Hát sztem nem melegszik nagyoon meg hát mivle már régi proci is lehet a hűtője is a régi ezért érthető a melegedés. Természetesen ha nem gyári hűtő és mostani akkor viszont ott lehet a hiba:D

gyári nyugi...
viszont előbb csinálta újra megint ezt az egészet, de a hőmérséklet az maradt annyi amennyit írtam, és a piros fény se égett... :S És csak úgy kapcoslódik vissza ha elsőnek kihúzom, majd visszadugom.. :S

Mármost nem abból kéne kiindulni, hogy a HDD használat ikonja olyankor, mikor ezt csinálja, folyamatosan villog/világít? Akkor világos, hogy valami dolgoztatja a HDD-t. Egyébként ezek a hőmérsékletek bőven jók szerintem, ettől még le nem állhat.

Az tud az eszembe jutni, hogy a RAM hibás valahol és mikor emiatt a hiba miatt valami sérül a RAM-on, akkor eszeveszetten elkezd kapkodni a virtuális memória után, ami meg a merevlemezen van, ezért dolgozik az folyton...

Nézd meg a RAM-modulokat MemTest 86 nevű igyenes progival (üres CD kell hozzá): http://www.memtest86.com/

nem csak ram lehet, simán alaplap is produkálhat ilyet. de persze csak spekulációk ezek, mert nem látjuk ezt a masinát, hogy mi is van valójában.

Köszönöm Hispan, szerzek egy üres CD-t és kipróbálom. A cd gondolom utána már nem lesz írható... :)
Widra! Kár hogy nem látjátok szívesen megmutatnám :D

Barin":zs52pnz6 mondta:
Köszönöm Hispan, szerzek egy üres CD-t és kipróbálom. A cd gondolom utána már nem lesz írható... :)
Widra! Kár hogy nem látjátok szívesen megmutatnám :D

Mindig azt mondom , nem kell találgatni , ha nem nagyon értessz hozzá akkor vedd honadalá , oszt a legközelebbi pcboltban majd megmondják a problémát , de van egy tuti megoldás szolj Gabbernek ::lol:

Az a baj hogy ha hónalá csapnám és futnék vele akkor vagy 40 kilométert tuti kellene futni.. :D De amúgy lehet hogy az lesz...de kérdés mikor megyünk arra autóval(?)
Amúgy Gabbert töröltem már rég.. :D Túl sokat beszélt :D:D

erre vmi megoldas szeruseg??? :D
hiba.jpg

Vissza
Top Alul