Gépszervíz - javítsunk közösen!

Tibi fogd bal kézbe a winyót és közöld vele: Működsz b***meg, vagy mocskos nagy ívben elhajítalak! Hogy használ - e azt nem tudom de hogy ártani nem fog neki az biztos /mármint a rákiabálás/, nekem már bevált egyszer.

Ööö komolyra fordítva a szót meg kellene nézni másik gépen vagy pedig a Hiren's boot cd-ről indítsd el a mini windows xp-t és ott nézd meg az intézővel.

Mini Windows XP? Az miaz? :D
Szerintem megpróbálkozok a formázással, hálistennek a stalkeres tartalmak megvannak szóval nem fognak elveszni, nekem meg az a lényeg :D .

nekem az most 18,5gb-n terpeszkedik , játékok nélkül.

lol2 Nálam csak 2-2,5 GB :D (a CS és a CoP nincs benne).

Szerk.: Leformáztam, és a 80 GB-os kapacitás helyett csak 31,4 GB szabad területet ír :| . Szerintem ennek kampec (az előzővel is hasonló probléma volt - ugyanilyen Samsung vinyó volt - csak az még garanciás volt aztán kicserélték erre).

Nem kell kockána lenni ahhoz, hogy ilyen dolgokat meg tudjon oldani az ember.
Tibi: ha rossz, akkor rossz, de én nem arra a boot listára gondoltam, hanem konkrétan a merevlemezek sorrendjére.

Kipróbáltam a Hard Disk Sentinelt, azt írja hogy hibátlan állapotban van :D
100122_01.jpg

A másik lemeznek meg azt írta, hogy ,,A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák. Amennyiben hirtelen fagyás, újraindulás tapasztalható, érdemes adatkábelt cserélni (ajánlott a minél rövidebb 80 eres SZALAGkábel használata)."

Elképzelhető, hogy ez okozza már jó ideje a napi 1-2 fagyást?

HD Tune-t is futtasd le (http://www.hdtune.com), bár nem hiszem, hogy más eredményt hozna.

A mérethez: menj be a Vezérlőpult/Felügyeleti eszközök/Számítógép-kezelés ablakba és ott a Lemezkezelés részben nézd meg, hogy miként van tagolva a lemezed. Ha kell, akkor ott töröld le a rajta levő partíciót és az egészet egyben formázd fel.

Thx, kipróbálom.

Szerk.: A HD Tune tényleg nem mutatott semmi érdekeset, megnéztem a lemezkezelést de csak az az egy partició van a lemezen, nincsen több részre tagolva. Közben megkérdeztem egy szakembert, azt mondta hogy kukába vele. Azért köszönöm mindenki segítségét eljen .

Más:
Tervbe van véve egy új gép összerakása. Kértem árajánlatokat is középkategóriás gépekről, ez volt a legnormálisabb:
http://www.stalker-fan.extra.hu/kepek/100123_01.jpg

Szerintetek mi az, amiből több kéne bele vagy érdemes kicsivel jobbat venni? Erőműre nincsen szükségem, annyira már nincs időm játszani mint régebben.

na szóval a gépről , én ezt nem venném meg a vga-t ez pelépűszintű, s nem épp játékra, 4670-et vegyél azt is olyan 20.000környékén lehet magkapni , tudja a dx10.1-et is és teéjesítményben valahol a 9600gt alatt van. ott a mercury táp , hát akkor már inkább vargáné féle :D , viccet félretéve chiefteck ,vagy alami márkásabb kell . az alplapba nem tudsz ddr3-at rakni , ddr2-ből is csak 800mhz-s darabot. Vicsneszter az jóféle , ennyi pénzért jó vásárt lehet vele tenni. dvd írókból állítólag már csak lg-t meg valami mást gyártanak ,de multkor haver vett asszem pont ilyet , és eddig probléma nem vót vele. A prociról sokat nem tudok nyilatkozni , nem ismerem az 5*** száriát , habár szomszéd annó vett e5200-at 45nm-es volt ,de nem igazi c2d hanem pentium dualcore , de most nézem , hogy ez is az (és nem core2duo ) és 2,7ghz-et írnak nem 2,6-ot :S. Összefoglalava nem ezzel a géppel fogsz crysis játszani maximum beállítások mellet. Vga-ból midenképpen egy picit erősebb tipust javasolok , és úgy már próbálkozhatsz a passziánszon kívül mást is elindítani. + még egy tanács , nézd meg más helyen is .

vga-ról teszt

http://ipon.hu/elemzesek/g210_gt220_kes ... aguk/590/3

Tibi: hol laksz? Mert én egy ilyen Samsungot vadászok alkatrésznek? Szerintem üzletelhetnénk.

Ezt gépet így elfogadnám, főleg ha nem játékra kellene, bár én AMD/ATi párti vagyok de akkor is. Bár a tápot azt én is kicserélném valami értelmesebb márkára, meg a DVD íróból én Pionner-t vennék.

9600Gt-t is vehet ennyi erővel! :) Az is jóféle kártya, és annak sincs übermagas ára. Sőt :)

deha kell neki a dx 10.1 akkor nem jó a 9600gt , nekem az van , és megfele... pionner az jó , de nem lehet kapni sehol :F

lehet , de ha elfogy akkor nem fogsz rendelni sehonnan , ugyanisa pionner sem gyárt többet .

Köszönöm a tippeket! A VGA-t én is keveseltem, az alaplapokat meg egyáltalán nem ismerem, azért kérdeztem rá. De lesz még szerintem több kombináció is :) .
Blackacehun: a hibás vinyóra gondolsz? Megbeszélhetjük :wink:

Vissza
Top Alul