Gépszervíz - javítsunk közösen!

nekem még az a táp is gyanús , nem tudjuk , hogy milyen márka és az a 400w kicsit kevés....

widra :de nálam azzal volt nála pedig valami mással ezt tudom és ma meggyek is hozzájuk......

Jim67":1fvltw3e mondta:
nekem még az a táp is gyanús , nem tudjuk , hogy milyen márka és az a 400w kicsit kevés....
Xdl házba integrált táp

ez biztos valami hardware hiba lehet , de ember , nem értem miért kell kisérletezgetni , megfogjátok beadjátok a sarki pc bontóba oszt ott majd megoldják a problémát , ha egyedül propálkozol akkor sokkal nagyobb problémát is okozhatsz .

mondta hogy már vitték a gépet kivizsgálásra de semmi.... és csak annyi lenne hogy átfújom a gépüket sűrített levegővel....
és mondjuk szerintem a samsung vinyó is egy elég alacsony minőség......

hát mondjuk nekem is samsung van , nincs vele baj :)

samsung egy jó vinyó, táp alapban nem befolyásol ilyet. mondom, hogy ram vagy hasonló. vidd boltba vagy olyan haverhoz aki vágja, mert ez a távszervíz egy lófaszkodás csak. Leírja mindenki a dolgokat kb. de lehet hogy teljesen rossz helyen vagyunk, mert ezek olyan dolgok, hogy látni kell. Én ezen a véleményen vagyok.

mondjuk szerintem se a vinyó okozza de tesomnak anno olyan vinyója volt és elbaxódott..........
ja és a hőmérséklet adatai:
alapból :
GPU 39C
SYSTEM 29C
CPU 29C
AUX 45C
HD0 18C
CORE 0 41C
CORE 1 40C

játék közben:
gpu 56c
system 37c
cpu 37c
aux 48c
hdd 29c
core 0 50
core 1 53

jó ideje a játékban:

system 37c
cpu 38c
aux 47c
hd0 29c
core0 53c
core 1 56c
GPU 60c

szünet után:
gpu 46c
system 35c
cpu 33c
aux 46c
hd0 28c
core 42c
core 1 45c

speed fan programmal mérve

a samsung minoseg ha vinyorol van szo szoval ne fikazd. ott mas lehetett a problema mint az iphonoknal. amikor megszolaltak h felrobbannak az aksik. mondta az apple h kulso behatasra meg johogy felrobban. kiderult h a gyerek foldhoz vagta, onygujtoval melengette a telojat.

na figyu tesom nem melengeti a vinyót semmivel és nem dobálja vagy ilyesmi, érdekes WD van nekem is és neki is és nála még az sose ment tönkre és nálam se....

ember te hol élsz , a bermuda 3szög közepén , mer nálad mindig tönkremegy valami :D

nem kell huzatni a cuccokat es nem kell jaccani oan dolgokkal amihez nem ert az ember. ezt mar a multkor is leirtam.

ja őő nem integrált tápja van hanem DEER 400W-s tápja van.

azt mondják , hogy az sem olyan rossz . itt egy 100% megoldás a problémára előveszel egy kalapácsot és rávágsz a gépre párszor , utána kiveszed az alkatrészeket és elviszed a méh-be talán kapsz érte egy kis pénzt a gépházat ne , mert az jó lessz macskaháznak , virágládának , ja hogy te nem szeretnéd ezeket . akkor NE kisérletezgess NE tuningolgass , ha nem elég a teljesítmény akkor elmész és veszel új akármit , de nemértelek , nincs xar géped akkor meg miiért sír a szád :D ? , unokatesódnak meg ajánlom , hogy vigye vissza gépét oda ahol vette , ha még garanciás akkor nem lessz probléma , De télleg ne kisérletezgess , mert rossz vége lessz , ja és még egy ki volt az a marha aki e5200 mellé gf 9500-at párosított , mer ez kicsit rossz ötlet volt . Amit KönigsTiger mondott azt nyugodtan meg lehet fogadni , ja de a másik az hogy messze vagy te a tuningolástól 500-600mhz ugyanmár miről beszélsz , majd amikor egy p4-est 6ghz-en fogsz futtatni folyékon hidrogénnel hűtve na akkor az már valami ,de feltolni az fsb-t no azt egy ovodás is meg tudja csinálni :D

Vissza
Top Alul