Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Kezdeném is a sort:
Ma (másfél év után ) csináltam egy nagytakarítást. Vettem a bátorságot (nem vagyok valami gépzseni) és szinte teljesen szétszedtem a gépet portalanítani. Egy kilóval biztos könnyebb lett. Utána szépen összeraktam, de a cd/dvd meghajtókba rossz szalagkábelt dughattam be, mivel a windows nem ismeri fel egyiket se és fogalmam sincs mi a helyes kombináció. Valaki nem tudja hogy hogyan lehetne kideríteni, melyik hova való?
Ehh akkor nem csak az lehet a fő probléma hogy rosszul dugtam össze? :?
Alaplaból nem húztam ki, oda ugyanúgy van bedugva öt éve .
Holnap csinálok egy fényképet a belsőségekről, hátha azon látszik majd valami.
nem lehet tudni , az is lehet egyzserűen megunta a működést a masni és elköltözött amoda , próbáld ki más gépében is , ugyanezekkel a kábelekkel , aztán ha ott müxik akkor a probléma az ön készülékében van
ezzzel a módszerrel 100%-an ki tudod nyomozni a baj forrását , viszont ha amott sem működik akkor cseréljetek kábelt benne , ha az sem hozza meg a kívánt eredéményt akkor kuka
hát én azt is eltudom képzelni n most rendszergazda lennék ha befejezném ezt a fos kurzust , de biztos nem fogom , rájöttem , hogy az infó nem nekem való , és sajnos nem csak játékból áll
Tibi valszeg rossz sorrendben dugtad be a kábeleket. Ami az alaplaphoz közelebbi csatlakozó, az a Master, arra amit kötsz legyen masternek jumperelve, a távolabbi vagy végső az pedig a Slave, amit arra kötsz legyen slavere jumperelve. Sata cuccoknál ilyen probléma nincs mert ott ugye egy kábelre csak egy eszközt lehet tenni Ja! És lehetőleg a DVD író legyen Master.
azért nem ismeri fel, mert az pata csatlakozásnál a tápfelöli oldalon van egy piros vonal az nézzen mindig a táp felé, mert fordítva nem megy, az meg hgy slave vgy master egy cd vs hdd kombó az mindegy mer elindul majd a dózer róla.