Free Play Mod by Dezodor

mindenki a sajátját csinálja, nincs kedvük 1 régit updácsolni. :F
node sebaj, majd jön a priboi sztori, az is erre épül, csak abban már 1általán nincs shoc sztorilájn, azt csinálsz amit akarsz, de van itt is 1 sztorilájn természetesen, de nincsenek olyan kötöttségek mint a shocban voltak.

Tibi,

majd készül magyarosítás is hozzá, csak legyek túl a vizsgákon. Az összes dokumentumot lefordítom, meg a küldetés leírásokat, meg esetleg a tárgyakat.

Visszaolvasásnál néztem, hogy elvileg nem jó magyarítással a FreePlay Mod...

Tényleg?

Nem lehetne utólag megoldani a "magyar nyelvűséget"?

gondolkodtam rajta, hogy felújítjuk majd később, az új patchekhez... de előbb a jelenlegi projekteket kell befejezni

Dezodor, ha felújítjátok, esetleg a storyline-t is ki lehetne venni. Mármint olyan értelemben, hogy akkor is végig tudj menni a Zónán, ha nem akarod megcsinálni a küldetéseket, mint a Priboiban. Akkor lenne igazán Freeplay :) .

Igazából én amióta megjelent a stalker azon szenvedek hogy hogy lehetne teljesen freeplay-é teni a gamét. Azóta megjelent egy csomó mod, nagynehezen kiderült milyen titkos módszerekkel lehet az all.spawn file-t módosítani (az xrspawnerrel próbálkoztam, de bevallom nem erősségem az orosz, szóval kész kínszenvedés volt a cordont megcsinálni olyanra ami már tetszett, inkább bele sem kezdtem garbage-ba). egy ideig most vártam hátha megjelennek új mod toolok, de ahogy látom nem. Amit viszont a dezowave összehozott az eszméletlen, és olyan szintű módosítások vannak benne hogy képtelen vagyok elhinni hogy ezt ti az xrspawnerrel szenvedtétek végig.
Én mindigis a filmhez hasonló hangulatot akartam, kevesebb, de erősebb mutánsok, kevés stalker, csend, nyugalom, szerintem így sokkal ilyesztőbb a zóna. Szóval alapból kivenném a bandita inváziókat meg hasonlókat. Kicsit túl sokan vannak a zónában.
Ha javítotok még a freeplay modon a sztorit tényleg ki lehetne venni úgy ahogy van (valahogy nekem is sikerült megoldanom hogy a main questet ne is keljen elkezdeni, átírtam a párbeszédet sidnél, de azis olyan kínkeserves volt hogy én feladtam, meg az egyik ház pincéjében volt a kezdőpont emlékszem). Mert szerintem aki felrak egy freeplay modot az nem akar sztorit játszani. :) Ha viszont ott a sztori lehetősége akkor lépten nyomon összeszemeteli a pda-nkat a program.
Na hát enyi, gondoltam beírok ide is hátha tud valaki segíteni céljaim elérésében, vagy ötletet adok valakinek és legyártja a modot. :)
thx

Priboi Story... ez freeplay mod a játék elejétől kezdve. van benne egy alap sztoriline, ami egész kibontakozik, de nem muszáj elkezdeni. a zöld környezet és az időjárás a régi 2002-2003as oblivion lostot idézi, minden dialóg át van írva, pályák kicsit megváltoztak stb stb...

de majd lehet hogy csinálunk egy régi freeplay update-t... majd látjuk hogy lesz időnk.

csáááááááá !!!!!!!!!!!!4
a freeplay modot hol lehet letölteni???????

esetleg megnéznét az utolsó oldalt akkor megtalálnád :wink:

Vissza
Top Alul