Free Play Mod by Dezodor

Na.
Meg van a freeplaymod telepítőlye(az orrom előt volt).
De két kód kéne hozzá.
Egy oldalon azt olvastam, hogy a játék végig vitelével lehet unlockolni.
DE a kódok nincsenek meg.

HELP :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Skul":1fcu0680 mondta:
Na.
Meg van a freeplaymod telepítőlye(az orrom előt volt).
De két kód kéne hozzá.
Egy oldalon azt olvastam, hogy a játék végig vitelével lehet unlockolni.
DE a kódok nincsenek meg.

HELP :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Mivan? A freeplay modhoz nem kell semmi. Felrakod, új játékot kezdesz oszt annyi.
Az eredeti játékhoz igértek olyat, hogy majd valamelyik peccsel (1.1 talán) lesz egy olyan freeplay lehetőség, hogy miután végignyomtad, mehetsz vissza. Ez nem az...

Igaz, ez OP-ben volt, de blowouttal kapcsolatos: este történt megtörtént a blowout és nappal lett (?) visszatöltöttem az állást és már este volt :?
ps.: időpontokat ellenőriztem az órán.

a régi blowout elrontja az időjárást. ezt már fixeltem, és beletettük az ol modba is és priboiba is. ezt a free play modot nem szándékozunk tovább vinni. ott az OL mod, az mondhatni ennek a reinkarnációja, csak sokkal jobb. szntem használjátok azt. ez már csak emlék :) majd jó lesz visszatekinteni, ahogy indult az egész...

pYura":3nrclbh9 mondta:
Igaz, ez OP-ben volt
vagy OL mod, ahogy tetszik... nem freeplay :F

ps.: Ezzel arra célzok, hogy én a végleges blowoutot próbáltam a másik moddal és bugos volt :roll:

Kellemetlen :? Ilyenkor általában vissza kell olvasni :roll:

Hello! Amíg fel nem tettem ezt a modot, addig hiába patcheltem, lefagyott a játék, újraindítgatta a gépet.. Tanácsolták, hogy tegyem fel ezt a modot.
Rászántam magam, fogtam letöröltem az egész játékot, majd feltelepítettem, letöltöttem a v1.0004-es patchet, és a Freeplay modot.
Azóta -szinte- minden tökéletesen működik, nincsenek beakadások, nem indítgatja játék közben újra a játékot, és a grafikát is nyugodt szívvel egyel jobbra tehettem.
Van azonban egyetlen problémám: nem tudok beszállni az autókba :? lol2
Pedig azt mondták, hogy elvileg ezzel a patchcel lehjet autózni is. Tudtok ebben segíteni nekem :?:

F betűvel szállsz be
A c:\Documents and Settings\All Users\Dokumentumok\STALKER-SHOC mappában megnyitod az user.ltx nevű fájlt (úgy, hogy F4-et nyomsz) és beírod ezt a sort:

bind turn_engine kb

És így a b betűvel fog elindulni a motor

Ugyanebbe a fájlba írd be ezeket is:

bind cam_1 kf1
bind cam_2 kf2
bind cam_3 kf3

Ezek lesznek a külső kamera nézetek, F1-el a sima, F2-vel és F3-al a két külső nézetet tudod elérni.

Az ugye teljesen mindegy, hogy milyen sorrendbe és hova írom be?
Így csináltam: http://kepfeltoltes.hu/view/080106/stalkeruser_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Olyan autót sajnos még nem találtam, amibe betudtam volna szállni, tudsz mutatni képeket, hogy esetleg hol tudok beszállni az autóba? (Van mentésem Szidrovicsnál és a Bárnál is).

Még lenne egy olyan kérdés, hogy a bind turn_engine kb-t a játék közben a controlban is be kell írni?

jóhelyre írtad és

bind turn_engine kb ezt is másold be oda (egyébként a sorrend az mindeggy kocsit meg asszem lehet találni az első küldinél valahol a car -park előtt )

jim67":26pslay8 mondta:
jóhelyre írtad és

bind turn_engine kb ezt is másold be oda (egyébként a sorrend az mindeggy kocsit meg asszem lehet találni az első küldinél valahol a car -park előtt )

lol2 Dehát mind a 4 kódot bemásoltam a user.ltx-be, akkor még hova másoljam? A consolba érted?
Bementem a car parkba, de a világért nem találok használható kocsit. A consolba az előtt kell beírni a bind turn_engine kb-t mielőtt beszállsz, vagy elég miután beszálltál? (Bár a beszállás nem akar sikerülni)

Nem kell mégegyszer bemásolni ha már az user.ltx-be be van írva, azt csak egy másik módszer :wink: .

Először odamész a járgány mellé, megnoyomod az F betűt, így beszáll, utána pedig a B betűvel beindítod a motort (és leállítani is a B betűvel lehet és F-el kiszállni). Van amikor lefullad, akkor megint be kell nyomni a B-t. Járművek vannak az Escape pályán is és Garbage-n is, például ahol escape-en megmented Fox-ot, a rom mellett van egy rozsdás terepjáró, azzal már lehet menni.

carpark környékén is van, ahol a banditás dolog zajlik, plusz escape végefelé egy moszkvics az út szélén a bokroknál... stb és ez csak escape :F

Vissza
Top Alul