Free Play Mod by Dezodor

Srácok! Ez a Freeplay Mod topikja! Az ilyen jellegû társalgást legyetek szivesek a Singleplayer topikokban folytatni! Köszönjük!

de ez a freeplay mod mondjuk trader moddal teljes anarchiához vezet.. mindent vehetsz mindenkitől mindent és mindenkit lőnöd kell...

és az az érdekes hogy agropromban se és máshol se találkoztam zombikkal kivéve yantarban.... sehol máshol nem találkoztam ilen szakadt ruhájú széparcu zombikkal... ez bug lehet vagy igy jött ki?

Nem tudom mirõl beszélsz! :F
Mi ez hogy anarchia? Meg nem is vehetsz mindenkitõl mindent. Meg ugyan miért kéne mindenkit lõni? Nem értelek. :F

Rengeteg helyen van zombi, Cordon, Garbage, Dark Valley és még sorolhatnám.
Lefogadom hogy feltetted a freeplay modot és nem kezdtél új játékot! :F

nem tettem fel semmilyen modot a csupasz játékot mondtam :D remélem h nem bug az azér elég masszív lenne....

ez a mod-keverék meg hát nemtudom nálam káoszhoz vezetnenének az ilyen össze-vissza kalozkodások vele nemtudom... :S

pffff.....kb azt se tudod mirõl van szó LOL mind1, próbáld ki és majd utána szólj róla bármit is, az alapjátékban pedig zombik egyáltalán nincsenek, csak zombi stalkerek.

1. nem mod keverék, ezt most sértésnek vettem
2. ebben volt anno júniusban a legtöbb inventáció, az 1 dolog hogy azóta már sok másik modbani s benne vannak.
3. az hogy valaki nem tud feltenni egy 1xű modot, az az ő baja, ezért nem MI vagyunk hibásak.
4. részeg ember agresszív...

Vigyázz kedves N00bwatch, mert dezodor részegen vastagbél turbán-t fog a fejedre csinálni! :D

Jóvan én is alszok má hulla fáradt vok...

Metro":31rsv2l4 mondta:
Inkább a 2 Burer miatt húzós, AK vagy shotgun nem ajánlott, legalább Groza vagy Enfield.

Jó az AK is, csak ne lásson meg a törpe.
Amúgy úgy látom kétféle is van. Az egyik csak támad, távolról, a másik ellenben védekezik is egy anomália módjára, így a golyók lepattannak róla, ha lát. Illetve az este a stadionban megéreztem a közelségét egynek, majd látom, egy földön heverő LM felemelkedik. Nocsak -gondoltam - egy poltergeist is van erre,. Megláttam a burert, lelőttem, erre a puska is leesett. Hoppá...

Távolról, két fejlövés elfekteti a burert. A Controllernek több kell, cirka 4-5 tiszta találat. Ellenben a gránátot nem bírja, abból neki elég kettő, míg a burer kibír akár 4-5öt is. Pripjatyban, visszafele menet, a buszpályaudvar körül burer falka (5-8 darab) kolbászol. Kicsit odébb Controller a zombikkal, meg 1-2 chimerával.

Amyúgy nagyon "kellemes", hogy mind a controller, mind a burer pszi sugárzása frankón szédít, még célozni se nagyon lehet. Tegnap a Stancia 1 pályán kínomban már felmásztam az erőműblokk tetejére (van két tűzlépcső a fal mellett, mindkettőnek az alsó 2-3 szekciója le van szakadva, de fel lehet ugrálni, fölötte meg már egyben van végig), onnan vadásztam rájuk, mert így sikerült elég messz kerülni a kisugárzásuktól...

azér beütnek a törpék rám egyszer red forestben támadtak nagyon kedvesek voltak 1-2 csak állt és nézett de kb 4-5 letámadott és hát igen.... AK-val sikerült megszabadulni tőlük

Nincs kétfajta Burer, csak sokmindent tud, és mikor hogy viselkedik.

Cső

Felraktam a frípléj modot és az elején láttam egy teleportot.Delementem és kicsit arrébb rakott le bele a sugárzásba meg az anomáliákba.Meghogy biztosan megpusztuljak volt egy két köcsög kiskutya is szóval megpusztúltam.
Inkább elmentem aludni. :P

Vedd fel az egyik padlásról a merc suitot, annak elég a sugárvédelme ahhoz, hogy kibírd a mozdony tetején. A pszeudo blökik tényleg gyorsak és veszélyesek az elején. Én még egy kupac zombit is találtam, de ők szorgalmasan belesétáltak a mozdony körül lévő aomáliákba, csak türelmesen ki kellett várni...

Magyarúl hol van leírva hogy mit tartalmaz a mod?mert unom már az angol szöveget.

A legelső hozzászólásban bennevan :wink:

Amitől rám a múltkor a szívbaj jött Dark Valley-ban :D :
ss_nagy%20tibor_10-09-07_17-56-44_(l04_darkvalley).JPG

mans,

az utolsó oldalon le van írva minden...

de benyomom ide is:

- Új Főmenü
- Tiszta az idő Pripyatban, Stancia1-en és Stancia2-n
- Pripyat-ban a Stadionba be tudsz menni a főkapun (ott kell bemenni!!!)
- Néhány level changer arrébb lett tolva, hogy több legyen a bejárható terep (ez már nincs benne, kivettem, mert kb senki nem díjazta)
- Pripyatból kivettem csomó rázatót, így nagyobb a bejárható terep
- Nincs Blowout a Stancia1 -es pályán! lehet bóklászolni
- Stancia2-n sincs sugárzás, és deadzone, így a földről is be tudod járni a pályát (figyelem, sok szörny van, tehát tessék felkészülten odamenni)

- Vissza tudsz menni Stancia2-ről a Monolith Warlabba, majd onnan a Szarkofág alá!
- Szarkofágból vissza tudsz menni Stancia1-re
- Stancia1-ről vissza tudsz menni Pripyatba!
- Van a radaros pályán a hegy aljába 1 bázis bejárat, nos onnan is le tudsz menni az X10-be mostmár, persze másik helyre érkezel...
- Az összes visszarakható szörny vissza van rakva
- Az összes visszarakható kocsi vissza van rakva (még a Moszkvics is, ja és a piros traktor...)
- COOP funkció!!! Mostmár felbérelhetsz NPC-ket, és jönnek veled, segítenek, és közben parancsokat adhatsz nekik! (kivéve, mert bugos!!!)
- Néhány robbanós dolgot tudsz cipelni (hordó, láda, nemtom :F)
- Új hatásvadász hangefektek a Szarkofágban, amik visszaidézik a baleset pillanatait
- BTR ablakait ki lehet nyitni "L" betűvel
- A DOLG-okhoz lehet csatlakozni (freedomhoz eddig is lehetett)
- és még sok apróság...

Kössz
Amúgy belehet menni a stadionba oldalt is.De gondolom tudjátok ezt.

Vissza
Top Alul