Free Play Mod by Dezodor

Mingyárt felgyújtom magam.Elöbb még megtaláltam a modot a rapidshareon de most meg nemtudom merre van.Beleöntök egy vödör vizet a gépbe :cry:

maximálisan együttérzek, multkor 187 percet kaptam és utána megszakadt a letöltés, na akkor én is kiakadtam

A minap a szívbajt hozta rám Dark Valley-ban egy hátulról támadó Bloodsucker <:D> .

dezodor, az X18-ba lettek bespawnolva az alap szörnyecskék mellé mások is? <:D> Csak azért kérdezem hogy mekkora tűzerőre lesz szükség :D .

Most nemazé, de leszedtem ezt a freeplay modot, de nem tom h ez pontosan mi is? Mert új játékot kezdtem, de semmi újítást nem látok.. :?: De lehet én vok a hülye :P Mi van ebbena módban pontosan?

Már elsőre fel kell tűnnie annak, hogy van kocsi Cordon elején, az Invertoyban hálózsák, sőt, más a főmenü, a kéz textúrája le van cserélve stb. Ha nincsenek ilyenek, akkor rosszul lett felrakva.

Akkor még mielőtt lemegyek X18-ba pár tucat lőszert össze kellesz szedni a zombik miatt :) .

menü más, hálózsákot nem néztem, de pl semmi kocsit nem láttam... :S Az lehet h baj h 1.0003-m van? nem tom h vban-e újabb verzió v stb.. Am ott lent volt egy csomó link. vki ad egypontos linket h mit szedjek le s tegyek fel? köffi.

Inkább a 2 Burer miatt húzós, AK vagy shotgun nem ajánlott, legalább Groza vagy Enfield.

Az X18 az egy halál.Oda pokolgépet kéne vinni mert az ottlakók nehezen hullanak.Most értem nemrég a bárba és megse mozdúlt a kocsmáros meg nem vette hogy hozzá szóltam.újra kezdtem azt a mentést és erre a pali egy fegyverrel kijött a pult mögül és elkezdett sétálni.Elég érdekes nemtudom miért.úgykekllett utána mászkálni és gyorsan felvettem a x16 os küldetést. :?:

A Barkeep kijött a pult mögül fegyverrel? Komolyan? Most tutira nem hülyéskedsz? Ilyet én még életembe nem hallottam...

Valószínűleg meggyanusítottak valamivel, pl. közöd volt valamelyik duty-is, esetleg stalker halálához a zónában

X18ból visszafelé a bárban szerencsére egyhelyben ált a pultos de így nemtudtam bemenni csak úgy hogy átugrottam a feje felett de kijönni már nemtudtam mert nembírtam átugrani :P Az engraphos modnak csak a misc részét raktam a játékba lehet hogy azért sétálgat nemtudom.Az hogy a strelokos dolgok kiderüljenek ahoz kihez kell menni?vagy felvenni küldetést?

Vissza
Top Alul