Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Most nemazé, de leszedtem ezt a freeplay modot, de nem tom h ez pontosan mi is? Mert új játékot kezdtem, de semmi újítást nem látok.. :?: De lehet én vok a hülye Mi van ebbena módban pontosan?
Már elsőre fel kell tűnnie annak, hogy van kocsi Cordon elején, az Invertoyban hálózsák, sőt, más a főmenü, a kéz textúrája le van cserélve stb. Ha nincsenek ilyenek, akkor rosszul lett felrakva.
Akkor még mielőtt lemegyek X18-ba pár tucat lőszert össze kellesz szedni a zombik miatt .
menü más, hálózsákot nem néztem, de pl semmi kocsit nem láttam... :S Az lehet h baj h 1.0003-m van? nem tom h vban-e újabb verzió v stb.. Am ott lent volt egy csomó link. vki ad egypontos linket h mit szedjek le s tegyek fel? köffi.
Az X18 az egy halál.Oda pokolgépet kéne vinni mert az ottlakók nehezen hullanak.Most értem nemrég a bárba és megse mozdúlt a kocsmáros meg nem vette hogy hozzá szóltam.újra kezdtem azt a mentést és erre a pali egy fegyverrel kijött a pult mögül és elkezdett sétálni.Elég érdekes nemtudom miért.úgykekllett utána mászkálni és gyorsan felvettem a x16 os küldetést. :?:
X18ból visszafelé a bárban szerencsére egyhelyben ált a pultos de így nemtudtam bemenni csak úgy hogy átugrottam a feje felett de kijönni már nemtudtam mert nembírtam átugrani Az engraphos modnak csak a misc részét raktam a játékba lehet hogy azért sétálgat nemtudom.Az hogy a strelokos dolgok kiderüljenek ahoz kihez kell menni?vagy felvenni küldetést?