Metro":31rsv2l4 mondta:
Inkább a 2 Burer miatt húzós, AK vagy shotgun nem ajánlott, legalább Groza vagy Enfield.
Jó az AK is, csak ne lásson meg a törpe.
Amúgy úgy látom kétféle is van. Az egyik csak támad, távolról, a másik ellenben védekezik is egy anomália módjára, így a golyók lepattannak róla, ha lát. Illetve az este a stadionban megéreztem a közelségét egynek, majd látom, egy földön heverő LM felemelkedik. Nocsak -gondoltam - egy poltergeist is van erre,. Megláttam a burert, lelőttem, erre a puska is leesett. Hoppá...
Távolról, két fejlövés elfekteti a burert. A Controllernek több kell, cirka 4-5 tiszta találat. Ellenben a gránátot nem bírja, abból neki elég kettő, míg a burer kibír akár 4-5öt is. Pripjatyban, visszafele menet, a buszpályaudvar körül burer falka (5-8 darab) kolbászol. Kicsit odébb Controller a zombikkal, meg 1-2 chimerával.
Amyúgy nagyon "kellemes", hogy mind a controller, mind a burer pszi sugárzása frankón szédít, még célozni se nagyon lehet. Tegnap a Stancia 1 pályán kínomban már felmásztam az erőműblokk tetejére (van két tűzlépcső a fal mellett, mindkettőnek az alsó 2-3 szekciója le van szakadva, de fel lehet ugrálni, fölötte meg már egyben van végig), onnan vadásztam rájuk, mert így sikerült elég messz kerülni a kisugárzásuktól...