hát igen.. a technika ördöge...
http://rapidshare.com/files/56230856/S. ... e.zip.html
nos ez már nem fagy ki.
--------------------------------------------------------------------------------------
Sztori a végére: (már nem fogtok nfo filet találni, mert cseréltem txt-re... lássuk miért is
filefront fórumon kiakasztott 1 gyerek. aszondja nem ez nem infó fájl, ennek semmi köze a modhoz, ez egy system fájl és nem érti mér van ott... stb várjatok eredetibe jobb... persze szó se róla, fene gondolta, hogy nem láttak még readme.nfo -t. remélem itt másnak nem volt gondja vele...
"and the other file read me msinfo.. is not a read me file..you click it it pulls up your system info..its no read me for your mod..unless its to hack something.. or send you secrete info for something. its no read me no nothing with your mod period.."
persze ezt arra írta, hogy kérdezte, hogy miez, énmeg írtam, hogy olvassa el a mellékelt readme-t. erre belinkelt 1 képet, hogy csak nfo file van, én meg írtam, hogy akkor talán nézze meg

...
no mind1, most leblamálta a modot is, merhogy ezt mindenki utálni fogja és stb, mer ez 1 fos, és hogy ő milyen hülye volt, hogy erre várt

lol
nos ezt úgy éreztem meg kell osztanom veletek. vannak még ilyen emberek.
szerintem: 12-15éves korosztály, és erősen amerikai.