Free Play Mod by Dezodor

Kruglovot lelõtték a Mercek, de nem kezdtem újra emiatt, mivel a doki akkor is ad psy helmetet.

dezodor":1g2phzfy mondta:
http://rapidshare.com/files/53241227/S.T.A.L.K.E.R._-_Free_Play_1.0004_by_dez0wave.zip.html

dezodor honnan lehet letölteni az 1.0004-es modod mert a rapidshare-en le van törölve.

Feltettem a freeplay modot, (nincs fenn semmi más mod!) de mikor új játékot kezdenék, visszadob a vindózba. Najó, feltettem a patch-et azzal már a játékot sem tudtam elindítani. lol! Nemtom mia rossebért makacskodik, de az lehet, hogy én nem csinálok valamit jól.

Egyébként a főmenű lélegzetelállítóan szép! rendkívül jól mutat aza kép. :wink:

Dezodor van egy hiba az elején, amikor átadom a flash drive-ot a kereskedőnek ki fagy a stalker.

Nincs benne semmi más szűz freePlay ezt írja ki.

Exception Reason
XR_3DA.exe caused ACCESS_VIOLATION in module "F:\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl\bin\xrLUA.dll" at 001B:0129105B

Registers
EAX=FFFFD8F0 EBX=00000000 ECX=00000000 EDX=00000000
ESI=0022D4C4 EDI=00000000 FLG=00210246
EBP=0022D4E0 ESP=0022D46C EIP=0129105B
CS=001B DS=0023 SS=0023 ES=0023 FS=003B GS=0000

Ja és az első 1.0004-es verziód is meg volt azzal a bárig mentem és nem volt gond. De láttom a oblivion-lost.de forumán is írtak be neked hogy ugyanez a gond másnál is.

fura... vicces hogy nem mindenkinél ctd-zik, ezt nem lehet ép ésszel felfogni. miben más egy xy-nál mint pl. nálad. vagy nálam, vagy akárkinél.

hát igen.. a technika ördöge...

http://rapidshare.com/files/56230856/S. ... e.zip.html

nos ez már nem fagy ki.

--------------------------------------------------------------------------------------
Sztori a végére: (már nem fogtok nfo filet találni, mert cseréltem txt-re... lássuk miért is:)

filefront fórumon kiakasztott 1 gyerek. aszondja nem ez nem infó fájl, ennek semmi köze a modhoz, ez egy system fájl és nem érti mér van ott... stb várjatok eredetibe jobb... persze szó se róla, fene gondolta, hogy nem láttak még readme.nfo -t. remélem itt másnak nem volt gondja vele... :D

"and the other file read me msinfo.. is not a read me file..you click it it pulls up your system info..its no read me for your mod..unless its to hack something.. or send you secrete info for something. its no read me no nothing with your mod period.."

persze ezt arra írta, hogy kérdezte, hogy miez, énmeg írtam, hogy olvassa el a mellékelt readme-t. erre belinkelt 1 képet, hogy csak nfo file van, én meg írtam, hogy akkor talán nézze meg :D...

no mind1, most leblamálta a modot is, merhogy ezt mindenki utálni fogja és stb, mer ez 1 fos, és hogy ő milyen hülye volt, hogy erre várt :D lol

nos ezt úgy éreztem meg kell osztanom veletek. vannak még ilyen emberek.

szerintem: 12-15éves korosztály, és erősen amerikai.

Te jó ég... én ilyeneket bannelek az ubi.com-on hétről hétre.

Ősgyökeres n00b-ok. haha Engem meg be akart perelni az egyik agyhalott kiccsávó, mert kibanneltem. Azzal fenyegetőzött, hogy feljelent az ubiszoftos főnökömnél, hogy rúgjon ki. hahaha :lol: Szal nagyonis vannak ilyen retardáltak. *még mindíg röhög*

Dezodor! A mododdal kapcsolatban pedig azt kell mondanom, hogy az eddigi legkorrektebb mod, amit eddig kipróbáltam! Esküszöm, hogy kenterbe veri az összes többit. Kis vinnyogós puncik véleményére meg ne adj. Főleg ha az egy amcsi tizenéves kis n00b. :lol: (n00b-ból is sokféle van, de ez egy külön állatfaj.)

Egyszer olyat írt valaki a filefrontra, hogy õ megcsinálja az eddigi legnagyobb modot, és majd lesznek benne új pályák, meg repülõ szörnyek és neki nem kell ehhez sdk sem.
Aztán megkérdezte, hogy a teherbírást hogy kell nagyobbra átírni ááá

Kersztkérdés: fereeplay modban miket jelölnek a felfestett zöld körök?

Egyáltalán ezt a freeplay, vagy esetlegaz utolsó float32 csinlja? Más nincs fenn.
Az első kör a kezdő falu kijáratánál, a teleport körül van a földön, a következő a garázsban (banditatelep), a falon és a tetőn húzódik át, mintha helikopterről fújták volna ki...
Tovaább még nem jutottam...

Milyen zöld körökrõl beszélsz? Nem értem. Linkelj be screenshotot.

Vissza
Top Alul