RÁJÖTTEM EGY FONTOS DOLOGRA, EGY BUGRA, AMIT CSAK MANUÁLISAN LEHET ORVOSOLNI!!!!!
PRIPYAT-ban, amikor megérkezünk, 5 stalker fogad, akiket követni kell. Kiderült az, hogyha a stalker csoport vezetője, akit zöld karikával mutat a térképen, és a föld alatti parkolóban a küldetés végén beszélni kell vele, MEG KELL HALNIA!!! MÉGEGYSZER HANGSÚLOYZOM: MEG KELL HALNIA!!!
Hogy miért?
Azért, mert amikor az NPP-ből visszajövünk, akkor nem marad ott a helyén a föld alatt. A Pripyat pálya úgy van megcsinálva scripttel, hogy amikor elindul, akkor a stalker vezető a pálya elejéről indítja a küldetést, mert kb ott lehet a space restrictorja, ahova betesz kezdésként minket a játék. Ez eddig nem volt gond, mivel Pripyatot csak a Radar pályáról lehetett megközelíteni mod nélkül, s csak oda lehett menni úgy, hogy Pripyatba vissza is térhetünk.
Viszont hiába hogy megcsináljuk vagy nem csináljuk a követsd a stalkereket küldetést, nem számít, mert ha a vezető nem hal meg, akkor újra akarja kezdeni a küldetését, amikor az NPP-ből visszaérünk, de ugye ez nem lehetséges, mivel az azt követő küldetés már kész van, ezáltal a _g.script nevű fájl összezavarodik, és kilép az asztalra, kb a szobor környékén, vagy egy kicsit beljebb.
Viszont ha meghal a stalker vezető, akkor nincs kinek odamennie a pálya elejéhez, ezáltal a _g.scriptben nem fog összeakadni a cucc.
Eddig erre azért nem jöttem rá, mert nekem mindig lelőtték a vezetőt a Monolith Stalkerek, most viszont életben maradt, s mikor az NPP-ből visszaértem Pripyatba, akkor nem volt a föld alatti helyén, és kiléptett a játék az asztalra.
Szerencsére pont ott volt Pripyatban utoljára elmentve, visszatöltöttem, aládobtam egy artifactot hogy ne kelljen lelőni a ranking miatt, így meghalt, bementem az erőműbe, s ekkor már nyugodtam visszasétáltam a Radarig.
SZÓVAL JÓL JEGYEZZÉTEK MEG MINDANNYIAN, AKIK A FREEPLAY MODDAL JÁTSZANAK, HOGY PRIPYATBAN A KEZDÉSKOR BESZÉLŐ STALKER CSOPORT VEZETŐNEK MEG KELL HALNIA, KÜLÖNBEN KILÉP A JÁTÉK, HA VISSZATÉRÜNK AZ ERŐMŰBŐL.
Ez tulajdonképpen nem bug, mivel a játék nem volt arra felkészítve, hogy Pripyatban ez a script mégegyszer lefusson, hiszen nem lehetett az erőműből eddig visszajönni, ha meg a radarról mentünk vissza az meg azért nem volt baj, mert akkor még ugye nem lehetett kész a küldetés, mivel az a szarkofág bejárata előtt lesz kész, hogy "Find the path to Chernobyl NPP", és akkor aktiválódik az, hogy "Sneak into the Sarcophagus" meg hogy "Find the Wish Granter".
Dezodor te meg ne haragudj ezért amit írtam, véletlenül se vedd támadásnak, csak segíteni akarok, valamint megelőzni azt, hogy valaki eljusson az NPP-be meg onnan vissza és ne tudjon emiatt játszani.
SZÓVAL KILL THE STALKER LEADER IN PRIPYAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!