Free Play Mod by Dezodor

tiefighter":5bniv6v5 mondta:
Szerencsére pont ott volt Pripyatban utoljára elmentve, visszatöltöttem, aládobtam egy artifactot hogy ne kelljen lelőni a ranking miatt, így meghalt, bementem az erőműbe, s ekkor már nyugodtam visszasétáltam a Radarig.

Artifactal is ki lehet nyírni valakit? Hogy? Erről se tudtam <:D> <:D> <:D>

A pisztoly slotba kell betenni egy artifactot, eldobod, és anomália keletkezik belőle, kb fél percig tart. És az AI hagymányos értelmezése szerint nem minősül támadásnak.
dezodor: köszönöm a felvilágosítást, én tényleg úgy tudtam, hogy az alife mindent vezérel online, mivel a gsc annak idején ezt mondta, hogy így lesz, azóta pedig nem olvastam az ellenkezőjéről.
De neked elhiszem, látom öreg róka vagy már a zónában, Meet the Guide helyett lassan Meet the deodorant lesz. :lol:

Gatyamatyi":2gsi36fk mondta:
tiefighter nem cserélnéd le az avatord? olyan undorító lol2 :D

Ez megfelel?
Úgy nézzetek rám gyerekek, hogy a Csernobili Atomerőművet rólam nevezték el. :lol:
Valamint engem használt Darth Vader az X-Wingek ellen. :lol:
Szóval híres ember van köztetek, engem régóta ismer mindenki... :lol: , csak eddig álcáztam magam. :lol:

áááááá...nem igaz már..áááááá....ezt nem hiszem el!!!!!
Végre megoldódott a tegnapi _g.script probléma, Stancia2-ről visszamentem a Bárba. Megyek be nyugodtan a Duty bázisra, mivel még a Brain Scorcher előtt csatlakoztam hozzájuk, erre az ÖSSZES LONER elkezd rám lőni...áááááá....pirosan mutatja őket a célkereszt, enemy-k, és nem értem hogy miért.
Hatalmas nagy vérfürdő volt a Duty bázison, rengeteg stalker vesztette életét, s a durva az volt, hogy a Dutysok szartak nagy ívben arra, hogy nekem problémám van...áááááá...értelme nincs a csatlakozásnak..áááááá....csak miután véletlenül meglőtték az egyik Dutyst, akkor mondta be a hangosbemondó, hogy megtámadták a bázist, és akkor minden Dutys rárontott a Lonerekre....lementem a Bárba, ott ugyanez, nekemrohant mindenki, a két bar guard-ot szarrálőtték, meg az első guard helyén egy Loner volt Merc Suit-ban, hát muszáj voltam Sidorovich-ig menekülni.
És szerintetek mi volt a hab a tortán?..áááááá
A Cordonban az összes stalker nekem rontott, 1 percet se tudtam eltölteni a faluban. Most Sidorovichnál ülök a budin, mer fosok az idegtől, oszt nem tudom mi tévő legyek. :lol:
Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez?
Sose tapasztaltam ilyet. Pedig ugyanúgy játszottam mint mindig.
áááááá

he ez komoly. ami velem egyszer előfordult, hogy egy katonát bespawnolt a bár KÖZEPÉBE aztán mikor lelőttem mindenki rámtámadt hogy gyilkos vagyok. ezt a .art... :D:D

hali. pls help. stalker feltelepitem+1.0001+1.0003 , free play nocoop, gamedata sor átirva - megy a game. + free play nocoop patch: el sem indul ez miért van? és nincs fenn a magyarositás jah + nincs sleep bag, a coop-os verzioban van

Most már kezd elegem lenni:

FATAL ERROR

[error]Expression : fatal error
[error]Function : CScriptEngine::lua_error
[error]File : D:\xray-svn\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp
[error]Line : 74
[error]Description : <no expression>
[error]Arguments : LUA error: ....r. - shadow of chernobyl\gamedata\scripts\_g.script:20: bad argument #2 to 'format' (string expected, got no value)

stack trace:

MÁR MEGINT A _G.SCRIPT!!!!!!!

Most meg úgy, hogy a Radarról mentem megint Pripyatba, oszt a pálya elején crash volt. Nem tudom mit csináltam rosszul, de szerintem elcseszhettem valamit véletlenül, ááá

fent van valami mód vagy valami maradék a régebbi mod-ból esetleg azért csinálhatta ilyen nekem is volt tedd újra és megszűnik (nálam müxik rendesen.) :arrow:

Nincs fent semmi plusz, és én átlátom a gamedata fileokat. A gond a pripyati leadernél van, ott ronthattam el valamit küldetés közben.

Vissza
Top Alul