áááááá...nem igaz már..áááááá....ezt nem hiszem el!!!!!
Végre megoldódott a tegnapi _g.script probléma, Stancia2-ről visszamentem a Bárba. Megyek be nyugodtan a Duty bázisra, mivel még a Brain Scorcher előtt csatlakoztam hozzájuk, erre az ÖSSZES LONER elkezd rám lőni...áááááá....pirosan mutatja őket a célkereszt, enemy-k, és nem értem hogy miért.
Hatalmas nagy vérfürdő volt a Duty bázison, rengeteg stalker vesztette életét, s a durva az volt, hogy a Dutysok szartak nagy ívben arra, hogy nekem problémám van...áááááá...értelme nincs a csatlakozásnak..áááááá....csak miután véletlenül meglőtték az egyik Dutyst, akkor mondta be a hangosbemondó, hogy megtámadták a bázist, és akkor minden Dutys rárontott a Lonerekre....lementem a Bárba, ott ugyanez, nekemrohant mindenki, a két bar guard-ot szarrálőtték, meg az első guard helyén egy Loner volt Merc Suit-ban, hát muszáj voltam Sidorovich-ig menekülni.
És szerintetek mi volt a hab a tortán?..áááááá
A Cordonban az összes stalker nekem rontott, 1 percet se tudtam eltölteni a faluban. Most Sidorovichnál ülök a budin, mer fosok az idegtől, oszt nem tudom mi tévő legyek. :lol:
Van valakinek ötlete, hogy mitől lehet ez?
Sose tapasztaltam ilyet. Pedig ugyanúgy játszottam mint mindig.
áááááá